Деми Мур и Аштън отново заедно

Деми Мур и Аштън Кътчър

  Една от най-тежките холивудски раздели май се оказа временно явление. След като в последните месеци Аштън Кътчър и Деми Мур не слизаха от страниците на клюкарските издания с евентуалния си развод, сега пак са на кориците на жълтите списания, но вече с добра новина.

Изневерите на актьора от „Двама мъже и половина“ причиниха големи страдания на Деми, но тя така и не се реши на развод. Миналата седмица звездите съвсем объркаха плановете на поделящите имуществото им медии, като се появиха заедно на рожден ден на детето на техен общ приятел. Кътчър и Мур се държаха мило един с друг и през цялото време си говореха на ухо. Това веднага породи съмнения, че актрисата е простила и с Аштън отново ще са семейство.

 На тържеството Кътчър изразил задоволство, че с бившата му жена са нормализирали отношенията си. С просълзени очи актьорът признал публично, че е допуснал доста сериозни грешки миналата година. Влага имало и в погледа на Деми. Тя се опитала да изведе мъжа си от неудобната ситуация, като веднага след думите му подала ръка.

В последните месеци звездната двойка изживя доста неприятни моменти. След като прекара няколко месеца в клиника, бившата съпруга на Брус Уилис се върна към работата си, а името й бе свързано и с няколко мъже. Освен това Мур се отказа от прякора си „госпожа Кътчър“ в социалните мрежи и стана просто Деми.

Малко след споменатия по-горе рожден ден актрисата сподели впечатленията си в интернет. Тя пусна серия постинги в мрежата, които недвусмислено показваха отношението й към Кътчър. „Всички правят грешки. Нека това не е причина да се отказваме от тези хора“, написа актрисата на страницата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *