Две години след като Крис Браун я преби, Риана пак го иска за мъж!

Риана

  Певицата Риана се превърна в официално лице на жертвите на сексуален тормоз, след като беше набита от любовника си Крис Браун. Той я ошамари здраво и с това загуби голяма част от феновете си. Кариерата и доходите му се сринаха осезателно, след като Риана показа насиненото си лице пред полицаите и папараците.

Певицата със съмнителни певчески качества и подстриганата с брадва коса, се появи при Опра, за да разкаже страданията си. Тя плака дълго, описвайки мрачното си детство, когато всички

Риана и Крис Браун

мъже в семейството я посещавали нощем, защото не издържали на сексапила й. Тя детайлно и по Фройд обясни поведението си, като каза, че този род насилие я е превърнало в независима жена. Малко след това намерилата „независимостта“ си певица започна да атакува мъжкото хиперактивно eго на Крис Браун, което унищожило личността й.

Скоро след интервюто си с Опра Риана смени прическата си и си намери ново гадже. По-късно тя изпадна в депресия, последвана от истерия и творческо безсилие. Две години след скандала е шамарите обяви, че е готова да прости на Крис. В интервю за списание US Риана заяви, че Браун е любовта на живота й и тя е готова да се събере отново с него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *