Гуру съветва Анджелина Джоли да се венчае догодина!

Анджелина Жоли

Будистки монах посъветвал Анджелина Джоли да се омъжи на Хаваите следващата година.  Холивудската звезда поддържала тясна връзка със своето гуру Аджарн Ноо и преди това се била консултирала с него за татуировките си и осиновяването на деца.

Сега тя се обърнала за съвет относно предстоящата сватба с Брад Пит и монахът й предложил къде и кога да стане това. „Аджарн представи на Анджелина много опции, пълни със символика, за сватбата. Той предложи Хаваите, тъй като там е пръсната пепелта на майка й. Предложи й още и будистка церемония в Тайланд и церемония в шатото им в южна Франция. Но той ги посъветва да не е преди следващото лято”, казва източник. Новината идва като изненада, тъй като двойката планираше сватба за тази година. Все пак в Кан, Брад Пит каза, че няма обявена

Анджелина Жоли и Брад Пит

дата.  Брад е предлагал брак на Анджелина, с която отглеждат шест деца, няколко пъти преди тя да се съгласи окончателно. Звездата е била омъжена два пъти преди това и очевидно не мисли, че брачната халка ще подобри романса й с Брад. „Аджарн седна и разговаря с Анджелина дълго“, казва свидетел. „Той изслуша всички нейни съображения, преди да се помоли за свързване на душите  и да поиска от няколко будистки божества да закрилят двойката. Той действа много успокоително на Анджи”.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *