Гробари съдят Риана

Риана дължи над 100 хил. за траурната церемония на баба си
Риана дължи над 100 хил. за траурната церемония на баба си

  Погребална агенция вдигна мерника на Риана. Певицата е дадена на съд за над 100 000 долара, защото не е платила разноските по погребението на любимата си баба. Барбадоската поела само малка част от задълженията, а за останалите пари си правела оглушки и пращала адвокатите си да размотават фирмата.

Клара Доли Братуайт почина от рак през юли 2012 г. в Барбадос. Именитата й внучка пожела разточителна погребална церемония, на която да отдаде последната си почит. На траурното мероприятие присъстваха всички близки на семейството, а сметката излезе доста солена – 150 000 долара.

РианаРиана платила само едва четвърт от задължението. Тя заявила, че разходите са прекалено раздути и отказала да преведе остатъка от парите.

От погребалната агенция са категорични, че не са надписвали сметката. Цената била висока заради капризите на Риана – шатри, гигантски екрани за мултимедия, цветни аранжировки и какво ли още не. „Вместо да изпрати баба си скромно и с уважение, внучката поиска да бъде организиран същински цирк“, заявяват от фирмата.

Риана бе много близка с баба си и често се снимаше край болничното й легло, докато тя се бореше с рака. Малко преди кончината й певицата дори отмени концертите си, за да е до издъхващата старица, припомнят запознати със ситуацията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *