Григор Димитров с охрана срещу “Наглите”

Григор Димитров
Григор Димитров

Григор Димитров вече се движи с охрана, научихме от източник, близък до тенисиста. Горилите за звездата от Хасково били поръчани от гаджето му Мария Шарапова. Рускинята ходи с петима охранители, за Гришо са предвидени двама. Те ще обикалят с него навсякъде по света при участието му в турнири, както и когато се прибира в България.

На турнирите Шарапова е обградена с бодигардове
На турнирите Шарапова е обградена с бодигардове

Една охрани от най-обсъжданите светски двойки за годината е преценила, че трябва да се погрижи по-добре за сигурността на мъжката половинка. Особено при прибиранията на Григор в България.

Димитров вече натрупа повече от 1 милион долара от тенис, а Маша е заработила над 200 млн. „Григор се е уплашил да не стане жертва на похищение като тези на бандата на „Наглите“. Доста бандити биха се изкушили да го отвлекат за откуп.

А Маша не би се поколебала да плати колкото поискат, тъй като е безумно влюбена в него“, разправят близките на хасковлията.

Твърди се, че Гришо щял да има трима охранители за времето, когато не е при Маша в САЩ. Шарапова ходи с охрана още от 2005 г, когато бе едва на 17 години. Тя има 5 бодигардове. Говори се, че в момента ползва бивши „тюлени“ от специалните части на САЩ, когато е в Америка. В Русия за нея се грижат горили от звеното „Спецназ“. На турнирите по света пък наема местни агенции за охрана.

Най-странното е, че когато се шляе по улиците на оживените централни места, Шарапова на пръв поглед ходи без охрана. Всъщност за нея бдят поне трима цивилни които обаче са отзад и не бият на очи. Същото било например и на романтичната разходка с Григор, когато двамата за пръв път се появиха публично в Милано. Говори се, че зад тях е имало охрана, готова да реагира всеки момент.

„Крият горилите заради рекламата, която трябва да си направят при появата на публични места. Не върви да се разхождаш с охрана по улиците на Милано. От друга страна обаче, няма как милионерка като Шарапова да се остави на уличните опасности“, шушукат в тениса. Рускинята плащала за сигурността си между 50 и 100 хил. долара на месец, в зависимост от графика си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *