Гаджето на Тарантино, звездата на „Престъпна империя” лъсна гола на паркинг!

смяна на сутиена

Звезда на сериала, режисиран от култовия Мартин Скорсезе „Престъпна империя”, надмина другите две ВИП ексхибиционистки Мадона и Лейди Гага като се съблече насред паркинг в Маями.

Мадона, която въпреки своята почтена възраст, изпитва неустоимо влечение към ексхибиционизма, все пак поне досега, не го е правила на паркинг в центъра на Маями.

Пас де ла Хуерта

Пас де ла Хуерта невъзмутимо, с цигара в уста си смени сутиена и преобу гащите, без да се притеснява от зяпащите минувачи. Като остана за момент и чисто гола.

Всъщност 28-годишната актриса, не се съблича за първи път пред хората. Преди време в интернет цъфнаха нейни голи снимки, на които е облечена като секси медицинска сестра в престилка, която по-скоро показва, отколкото крие нещо от нейните форми.

А в култовото домашно порно клипче, също изтекло в интернет, показва Пас, пияна на талпа, как прави секс с Лана Дел Рей.

                                 Въпреки своите многобройни пиянски и ексхибиционистични изцепи, все пак Пас е любимка на големите режисьори като Мартин Скорсезе и Куентин Тарантино.

През 2008 г., бившият модел от Ню Йорк, се появи във филма Choke. През 2009 г. участва във филмите на Джим Джармуш и Гаспар Ное.

без комплекси

                                                                                    В момента Пас де ла Хуерта има една от главните роли в  телевизионния сериал на Мартин Скорсезе „Престъпна империя”.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *