Гаджето на Джордж Клуни оплю Анджелина Джоли

Гаджето на Джордж Клуни направи на пух и прах Анджелина Джоли

Екс кечистката Стейси Киблър, която е новата любима дама на Джорд Клуни направи на нищо съпругата на един от най – добрите му приятели и конкуренти Брад Пит. Русата хубавица разкритикува изцяло поведението на Анджелина Джоли на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ като елементарно и меко казано превзето.

Стейси е категорична, че Джоли се е оляла с позите

Стейси Киблър коментира, че според нея е очевидно, че всички знаят, коя е Анджелина Джоли и естествено ще й обърнат нужното внимание, без тя да си го проси и театралничи, като позира инфантилно като ученичка пред камерите, разголила крак. Гаджето на Джордж Клуни казва още, че според нея цялостното поведение и визия на Анджелина Джоли са омръзнали на целия свят и ако тя иска още дълго време да продължи да ги вълнува е редно да се позамисли върху този факт.

Близки приятели до Стейси Киблър обаче издават, че тя всъщност е завидяла на Джоли, че отново е успяла да обере овациите и всички погледи са  били вперени в нея, тъй като тя отделила изключително много време да се подготви за своя дебют върху червеното килимче и наистина искала да стои на равно със своя любим Джорд Клуни.

Дебютът на Стейси Киблър на червеното килимче!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *