Гаджето на Джони Деп – Амбър Хърд го захвърли заради лесбийка!

Джони Деп и Амбър Хърд

  Джони Деп преживя небивало унижение! Карибският пират бе зарязан от своята приятелка Амбър Хърд, но не защото тя се е увлякла по някой по-сексапилен от него мачо, а заради друга жена.

Джони и Амбър се разкриха като двойка едва преди няколко месеца. Преди това Деп се опитваше да запази в тайна отношенията си с колежката си заради прясната си раздяла с майката на двете си деца Ванеса Паради. С французойката обявиха, че вече не са заедно през юни 2012-а, припомнят запознати.

Хубавицата Амбър завъртя главата на актьора още по време на снимките на първия им общ филм — „Дневникът на пияндето“. В него 26-годишната блондинка игра рамо до рамо с Джони и това ги сближи доста. До официалната си раздяла с Ванеса Паради Деп обаче не смееше да вкара Хърд в кревата си.

„Той не е бил толкова влюбен от много дълго време. Деп доста сериозно бе хлътнал по Амбър. Тя пък не му отвърна на чувствата. Ужким изглеждаха щастливи, даже говореха за деца и брак, а неочаквано на нея й дойде до гуша от ексцентричния му характер, и си тръгна“, разкриват приближени до холивудската мегазвезда. И допълват, че хубавицата вече си има друга интимна тръпка. Амбър се залюбила с жена и се нанесла при нея.

Изневярата на актрисата не е изненада. Още преди да стане известна покрай романа си с Джони, Хърд живееше на семейни начала с партньорка лесбийка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *