Гаджето на Джейсън Стейтъм му кръшна

Джейсън и Роузи са в обтегнати отношения
Джейсън и Роузи са в обтегнати отношения

Звездата от „Непобедимите“ и още куп други хитови филми Джейсън Стейтъм стана за смях. Според най-прясната клюка любимата на актьора Роузи Хънтингтън – Уайтли му е сложила рога, докато снимал поредния си филм.

Сексапилната блондинка била засечена да се забавлява в компанията на мистериозен красавец в Лондон. Двамата първо били на ресторант, а после посетили баровско парти. Късно през нощта пък си тръгнали заедно от купона с една кола.

Очевидци разкриват, че Роузи сияела в компанията на тайнствения господин. Той през цялото време пускал шеги, а чат-пат си позволявал и да обарва манекенката.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън „Роузи и Джейсън се обичат, но нещата помежду им никак не вървят. Напоследък много се карат и са решили да си дадат малко време един без друг. Те все още не са направили официално изявление за връзката си, защото се надяват да оправят отношенията си и пак да са щастливи“, обяснява човек от антуража на звездите.

Роузи Хънтингтън – Уайтли и Джейсън Стейтъм са заедно от 3 години. Двамата имат близо 2 десетилетия разлика във възрастта, което според мнозина е главната причина връзката им да е пред разпад. Хубавицата все иска да купонясва, а екшън актьорът се е кротнал и прави планове за семейство и деца. Едва ли обаче потомството му ще е от Роузи, която няма намерение скоро да става майка, за да не стопира кариерата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *