Вулгарния рапър Джей Зи прописа детски песнички

Джей Зи

Рапърът Джей Зи е написал няколко текста на приспивни песни за малката си Блу Айви Картър. Той е влюбен в момиченцето и не спира да говори за него. Рапърът смята да включи парчетата в новия си албум.

„Имам чувството, че Джей ще зареже рапа и ще започне да пише детски песнички“, казва Бионсе – майката на 6-месечното бебе. Музикантът е толкова обсебен от дъщеря си, че по цял ден лично обикаля бебешките магазини и избира най-доброто за малката Блу. „По стените си имам закачени картини за милиони, но най-безценното нещо на тази земя е малкото ми шоколадче“, казва гордият татко, натоварен с огромни плюшени играчки.

Бионсе и малката Блу Айви Картър

Друг, не толкова щастлив татко – Мел Гибсън, най-накрая успя да изведе дъщеря си Пусия на разходка. Въпреки че съдът даде равни права на него и на майката на детето – Оксана Григориевна, актьорът рядко има шанс да го вижда. Оксана прави всичко възможно Пусия и татко й да се виждат колкото се може по-рядко. Украинската хитруша, която отхвърли предложението за $ 15 милиона обезщетение, всъщност остана доста разочарована от съдийското решение. Властите й присъдиха само 750 000 долара и право да живее в къщата на Гибсън, докато Пусия навърши пълнолетие.

Мел Гибсън и Оксана Григориева спорят за родителските права върху момиченцето си

Преди да оплете Мел в мрежите си, Оксана омагьоса актьора Тимъти Далтън по сходен начин. От него тя има син Александър. „Много ми се искаше да се обадя на Гибсън, но реших да не се бъркам. Той, все едно, нямаше да ме послуша. Попаднеш ли веднъж в лапите на Оксана, тя те изсмуква докрай и после те захвърля на боклука“, казва Тимъти.

Преди време Алек Болдуин нарече дъщеря си „невъзпитано, нагло прасе“ и възмути пуританите в Америка. Бившата му жена Ким Бейсинджър ловко го натопи като пусна гневното му съобщение, оставено на телефонния секретар, в Ютюб. Тя и Алек водят дългогодишна война, в която красавицата непрестанно му прави кални номера. В центъра на конфликта е желанието на Ким да отчужди дъщеря си Айрлънд от баща си и да я настрои срещу него. Явно 16-годишното момиче вече е сметнало, че може само да взима решения, туй като наскоро покани баща си на кафе. Двамата разговаряха дълго и се разделиха с целувка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *