Войни между булки в Холивуд. Анджелина Джоли предвижда развод за Дженифър Анистън!

Анджелина Джоли vs Дженифър Анистън

Анджелина Джоли отново нанесе удар на бившата на Брад Пит.

Актрисата определено не е фен на Дженифър Анистън и това си пролича от скорошния й коментар по повод годежа на Дженифър с Джъстин Теру.

Ще има ли край някога войната между двете? Според клюките Анджи приказвала с бъдещата си свекърва, когато майката на Брад Пит споменала колко се радва за годежа на бившата си снаха.

Анджелина Джоли предвижда развод за Дженифър Анистън

Тогава 37-годишната актриса заявила, че Дженифър Анистън е жалка и всичко е въпрос на време, а Джъстин Теру ще зареже Дженифър. До тези заключения тя стигнала, след като се заприказвало за сватбата на Джен, тя представлявала жалка, невротична развалина.  Дженифър Анистън заяви, че е по-щастлива от всякога щом се сгоди за Джъстин Теру.

Изглежда обаче, че Анджелина Джоли няма да й пожелае щастие. А майката на Брад Пит все още била близка с бившата си снаха. Според запознат, Анджи не можела да каже нищо в лицето на Джен, затова го казвала пред свекърва си и била сигурна, че тя ще го каже на Джен.

С последните коментари на Джоли изглежда между двете холивудски знаменитости винаги ще има търкания и май са на ръба на война. Да видим дали Дженифър ще отговори на коментарите на Анджи или ще запази самообладание.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xB0Wutsin6o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *