Виж защо Мария Шарапова и Григор Димитров крият любовта си!

Мария Шарапова

  Връзката между Шарапова и Григор е публична тайна от половин година. Но и двамата не си признаваха. Отговаряха уклончиво на питанията на журналистите.

Победата на Гришо над световния № 1, Новак Джокович, се оказа подходящ повод любовната двойка да излезе на светло. И двамата тутакси се възползваха от появилата се възможност да покажат открито чувствата си един към друг.

В очите на родните фенове на Гришо свалката му с Маша е нещо нормално – какво като е Шарапова? И защо Григор да не я свали!?

Григор Димитров

Всъщност нещата са далеч по-сложни. И изобщо не е лесно да се добере човек до звезда от такава величина като Мария Шарапова:

– Става дума за много милиони, които красивата рускиня е заработила през последните 10 години.

– Ще добавим специално и сложните договори със световните корпорации, чието лице е Шарапова – поддържането на нужния публичен имидж е една от най-важните клаузи в договорките с рекламодателите. Ами ако се свърже с някого, който би затъмнил звездния й блясък? Работите са деликатни наистина.

Гришо и Шапапова

– И не на последно място – съгласието на семейството на Маша. Нейното израстване като първа величина в тениса е заслуга изключително на родителите (и на бабата) на Шарапова. Според злите езици, ако Шарапова обича истински някой мъж, то това несъмнено е баща й Юрий, който има главната заслуга тя да бъде това, което е в момента.

Иначе казано, да си гадже на Шарапова, наистина е голяма работа!

Тук единствено екип от журналисти направиха специално проучване за това как Гришо успя да преодолее куп препятствия и да вкара Маша в леглото си.

Историята е наистина супер любопитна и наподобява латиносериал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *