Ванеса Паради замести Джони Деп с френски милионер

Ванеса Паради и новата й любов Ги-Давид Габи

  Джони Деп вече няма място в живота на Ванеса Паради, френската звезда набързо си намери нов мъж и забрави холивудския актьор, от когото има две деца. Новината е изненадваща, тъй като само преди две седмици се появиха индикации, че карибският пират и изпълнителката на „Джо Таксито“ може да се съберат. Техни приятели обявиха, че двамата отново се срещат и искат да дадат шанс на връзката си.

След като през юни се раздели с Джони Деп, Ванеса се скри от медиите. Оказва се обаче, че през това време тя не си е губила времето в ронене на сълзи.

Паради сложила кръст на 14-те си години един от най-богатите и одумвани мъже в Холивуд и тутакси омаяла нов баровец – френския бизнесмен Ги-Давид Габи. С последния тя се запознала по време на полет от Лос Анджелис до Париж. Тогава певицата тъкмо била подписала документите за подялбата на семейното имущество, натрупано от нея и Джони Деп след раждането на децата им.

Джони Деп

Ги-Давид забелязал, че Ванеса е умърлушена и още в самолета я поканил да пият кафе.

В следващите няколко седмици и месеци срещите им зачестили. Стигнало се дори до тяхна съвместна ваканция.

Двамата често излизали на романтични вечерни разходки в Париж и дълго си говорели. Отношенията им се отразявали много добре на Ванеса. Ги-Давид е успял да върне усмивката на лицето й. Откакто е с него, тя отново е започнала да пише песни, разкрива приятел на Паради.

Преди милионерът да се появи в живота й, близките и почитателите на Паради се безпокояха за менталното й здраве. Красавицата съвсем се бе запуснала и сякаш нищо не можеше да й даде импулс за живот.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *