Бритни Спиърс се пенсионира

Бритни Спиърс
Бритни Спиърс

Бритни Спиърс сериозно обмисля да сложи край на кариерата си, гръмнаха световните медии. Изпълнителката дори разкри, че се вижда като млада пенсионерка, която прекарва остатъка от живота си на слънчево място с коктейл ръка.

Бритни Спиърс В наскоро заснет документален филм за живота й поп дивата сподели за проблемите, които има в последните години заради славата си. Изпълнителката разкри, че винаги е била много срамежлива. Затова й е било страшно трудно да се превърне в публична личност и да се научи да се справя с интереса на феновете си. Заради популярността си Бритни била подложена на постоянен стрес, който в крайна сметка я разболял. От нормално момиче, тя се превърнала в лудичка звезда с безброй ексцентрични изцепки.

„Тя непрекъснато бе пред нервна криза. След като направи дебюта си на 17, очакванията към нея бяха огромни. Сега повече от всичко иска да получи своя шанс за спокоен и нормален живот. Мечтата й е да бъде човек, когото никой не разпознава в супермаркета“, разказват във филма близки до певицата.

През последните 10 години Спиърс изживя няколко сериозни сътресения, които я вкараха в рехабилитационни клиники. Първата й криза бе след първото й раждане, а по-късно певицата сама обръсна главата си нула номер, обзета от пристъп на лудост, феновете и журналистите имаха сериозни съмнения, че певицата е зависима към дрогата и алкохола, но така и не успяха да достигнат до сигурни доказателства за това. На няколко пъти Бритни ту отслабва, ту рязко напълняваше – отново като реакция на душевните си терзания, а разкрепостеното й сек*уално поведение я вкара в клюкарските хроники с десетки авантюри.

Кариерата на певицата също драстично пострада заради емоционалните й проблеми. След първоначалния си устрем Спиърс видимо забави темпото в музицирането и дълго не успя да извади сносен хит. Въпреки това името й завинаги ще остане изписано със златни букви в историята на шоубизнеса. Бритни държи рекорда за най-млад изпълнител, дебютира със сингъл на първо място в класацията Топ 100. Това става през 1999 г, а тогава тя е едва на 17 години. Първият й албум и сингълът от него едновременно заемат първа позиция в „Билборд“ класациите. Те стават и записът с най-много продадени копия за тийнейджър и до днес.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/C-u5WLJ9Yk4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *