Бременната Адриана Лима се снима за календара на Pirelli (СНИМКИ)

Адриана Лима

Това е прецедент в историята на култовия календар на Пирели, защото  за първи път бременна се нареди сред моделите на календара. 

За 2013 година обаче сред красавиците ще цъфне и бременната Адриана Лима. Още един прецедент, за първи път в историята на Пирели всички модели на техния календар ще са с дрехи.

Но това, няма да го направи по-скучен напротив, твърдят запознати. Още повече че самата Лима, която роди преди по-малко от 30 дена, показва своята перфектна фигура даже и бременна.

бременната Адриана Лима

Да си припомним, че само преди седмица топ модела успя да изуми всички с превъзходната си форма, като се яви на модния подиум, като се появи по-секси и по-стройна от преди бременността.

Колкото до календара, на Пирели, той е смятан за най-култовото издание календар въобще. По традиция всяка година босовете на компанията канят 12 от най-актуалните модели да се снимат за техния фирмен календар.

Затова самият календар има огромна колекционерска стойност и става все по-ценен с годините. Според слуховете за 2013 година са се снимали Соня Брага, Мариса Монте, Лия Кебеде, Петра Немцова, Изабел Фонтана и други.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=DZK3UnsUs7k

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *