Брад Пит с*кс символ и на 50

Брад Пит
Брад Пит

Той е най-известният актьор на Холивуд и един от най-големите любимци на жените в цял свят. На 18 декември навърши 50 и е по-чаровен от всякога. Дори сравнението между снимките на Брад Пит като млад и сега показва, че възрастният Пит е далеч по-обаятелен, отколкото е бил на 20 или 30 години.

 

Щастливото семейство на Анджелина Джоли и Брад Пит с шестте им деца
Щастливото семейство на Анджелина Джоли и Брад Пит с шестте им деца

Брад Пит е синоним на успех, но съвсем не смята, че е постигнал всичко в киното. Напротив, той казва в едно от последните си интервюта, че има още много неща, с които ще изненадва зрителите. Въобще не му пука, че няма „Оскар“ и е сигурен, че най-важното е да върши работата си със страст, защото най-голямата награда е тази на публиката, колкото и изтъркано да звучи.

В паспорта на 50-годишния Брад Пит се вписва една страхотна физическа форма и магнетично излъчване. Той все още е желан и канен за главни роли в касови филми на Холивуд. Самият Брад обаче гледа все по-встрани от Холивуд и прави независимо кино, на което сам е продуцент. А подобна свобода е преимущество за малко големи звезди днес.

При стопроцентова холивудска външност, никакви актьори в семейството и липса на протекции Брад Пит наистина е самобитна звезда. Винаги е бил обсебен от киното и напуска университета, където учи журналистика, за да търси късмета си като актьор. Работи какво ли не, докато се добере до успеха

Брад Пит и Дженифър Анистън
Брад Пит и Дженифър Анистън

Бил е шофьор, крупие, посрещал е облечен като пиле гостите на ресторант. Когато в началото на 90-те години талантът му е открит, звездните роли следват една след друга. Днес той е категорично решен да се отдаде на независимата режисура и продуцентство.

На 50 години обаче Брад заявява с гордост пред целия свят, че има най-важното нещо в живота – свое семейство с любимата жена и шестте им деца. Семейството прави мъжа мъж, повтаря често Брад. Разкрива, че здравето на Анджелина и децата е това, което го вълнува най-много. Не крие и това, че се опитва никога да не лъже Анджи, защото тя побеснява от това.

Уилям Брадли Пит е роден на 18 декември 1963 г. в Шоуни, Оклахома, САЩ. Той е най-големият от трите деца в семейството. Майка му е учителка, а баща му има лична фирма за превози. Заедно със семейството си Брад се мести в Спрингфилд, Мисури, където изминават и училищните му години. Детството му е спокойно щастливо семейство, много приятели излети. Но има нещо, което го прави уникален – обожава филмите. От малък Брад е абсолютно обладан от киното.

Почти завършва журналистика в университет в Мисури, но напуска 2 дни преди дипломиране и с първата си лична кола заминава за Калифорния. За него започва нов живот. Той е млад, амбициозен и има $ 325 в джоба си. С малкото пари, които спестява, ходи на уроци по актьорско майсторство. Първата роля, която получава, е на каубой през 1991 г. във филма „Телма и Луиз“. В него е на екран само 14 минути. Не след дълго успехът идва с „Интервю с вампир“, в което играе с Том Круз и Крисчън Слейтър. След него вече е в списъците на най-търсените и скъпи актьори.

Преди няколко години Брад тържествено обеща да спре да снима голи сцени, защото не искал децата, като пораснат, да го виждат без дрехи на екрана. „Не искам да се срамувам, когато малките пораснат и видят мои филми“, отсича той и спазва плътно обещанието си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/ZxByfzK1mlQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *