Брад Пит пусна своя собствена колекция мебели

Брад Пит стана дизайнер на мебели

В Ню Йорк на 13-15 ноември звездата ще представи собствена колекция от мебели, наречена „Пит- Полард“, предаде неговият PR.

Всичките 12 композиции, включително: спален комплект, мека мебел, кресла, холни маси, столове са изработени по скици на холивудската звезда Брад Пит. Известният актьор се заел с изработването на скиците още през 90-те години на миналия век.

Както заявява пред репортери на авторитетното издание „Arkitektcheral Digital“ актьорът, той превъплъщавал на хартия идеите си,вдъхновен от произведенията на Чарлз Рени Макинтош и Франк Лойд Райт.

Брад Пит най-сетне осъществи детската си мечта и пусна собствена линия мебели

Откриването на този му талант станало напълно случайно, веднъж Франко Полард гостувал в къщата на актьора Брад Пит и зърнал неговите скици. „Тогава го попитах, защо не се опита да наложи тези си идеи на практика” – спомня си Полард.

„Брад се съгласи с това, че може да се получи нещо  много интересно и забавно, така се роди и съвместния проект „Пит- Полард „. Мебелите „Пит – Полард“ са решени в меки цветове, със златисти нюанси на слонова кост.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://www.youtube.com/watch?v=rrUxGtBALhQ&feature=share&list=PL2F61BD1C0EDA2BA1

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *