Брад Пит и Траволта имали гей връзка, разкри братовчед на Анджелина Джоли

Джоли и Брат Пит

Джонатан Джоли, който твърди, че е  братовчед на звездата Анджелина Джоли иска да заведе дело срещу Брад Пит, Джон Траволта и Църквата на Сциентолозите. Да уточним, че той е малко луд.

Това вероятно е едно от най-шантавите дела на месеца и едно от най-странните. Самозванецът обвинява Брад Пит и Джон Траволта, че са го нападнали, тъй като по молба на Папата е дошъл да попречи на Брад Пит да стане сциентолог.  Човекът разказва, че е отишъл в сциентоложки център във Флорида на 1-ви юни. Убеден е, че живее във Ватикана и по настояване на самия папа Бенедикт е трябвало да спре Брад Пит да се присъедини към сциентолозите в Клиъруотър, които са управлявани от Джон Траволта. Той смята, че ако Брад стане техен последовател, той ще промие мозъка на Анджелина и това ще разпадне връзката между двамата братовчеди. … История, на която е твърде малко вероятно някой да повярва. Джонатан

Църквата на Сциентолозите

продължава с друго твърдение, че Пит и Траволта поддържат сексуална връзка, която се игнорира от Анджи. Искът на горкия Джонатан е бил отхвърлен и случаят закрит на 19 юни. Мнимият братовчед се чувствал заплашен и потърсил убежище в италианското посолство в Ню Йорк, но е необходимо да потърси и психиатрична помощ. Все пак известността не е винаги може да се спечели като подарък.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *