Брад Пит и Анджелина Джоли тайно сключиха брак!

Брат Пит и Анджелина Джоли

  Втора тайна сватба разтърси Холивуд. След като Кейт Уинслет се омъжи за богаташа Нед Рокеднрола, една от най-одумваните холивудски двойки Анджелина и Брад Пит са станали законни съпрузи. Това се е случило по време на празниците на интимна церемония в съвсем тесен семеен кръг, твърдят американските медии.

Двете звезди още не са потвърдили официално слуха, който обикаля вече цяла седмица светските среди. Източници на жълтата преса обаче са категорични, че този път доказателствата за бракосъчетанието на актьорите са неоспорими. В седмицата преди Коледа Джоли и Пит взели поръчката си за златни венчални халки от бижутерско ателие и без съмнение имали намерение скоро да ги сложат на ръцете си. Бъдни вечер и Рождество Христово семейството е прекарало в Ню Йорк, заедно с децата си и дизайнерката Дона Карън. По-късно са се отпътували към островите Кайкос и Търкс, където след няколко дни са пристигнали и брат му и сестра му на Пит. Именно тогава е била тайната сватба, допуска в. „Сън“.

На събитието присъствали една шепа гости, сред които родителите на Брад и шестте му деца от Анджелина. Венчавката се състояла на Карибите, където актьорите били на почивка още от седмица преди Коледа. За да се радват на пълно уединение и да се спасят от папарашки набези, холивудските любимци наели цяло имение, както и 2 бавачки, които да се грижат на смени за децата им. Така Брад и Анджелина можели да се порадват поне за кратко на интимност и да бъдат оставени на мира за медения си месец.

Неотдавна Брад загадъчно намекна, че големият ден наближава. По време на премиерата на филма си „Убивай ме нежно“ в Ню Йорк той даде многозначителен отговор на журналистическия въпрос кога смятат да се венчаят с любимата му. „Ще се случи много скоро. Имам прекрасно предчувствие за този ден“, усмихна се актьорът тогава на репортерският въпрос по темата за сватбата му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *