Борат се подигра с оскарите

Саша Барон Коен

Скандалният актьор Саша Барон Коен, по-известен като Борат, взриви протоколната обстановка на тазгодишните оскари и превърна раздаването на статуетките в пълен цирк.

Облечен в костюма на генерал Аладин, който е главният герой в новия му филм „“Диктаторът“, и заобиколен от красиви амазонки, шантавият британец отвори сериозна работа на бодигардовете на американската киноакадемия.

Появата на Коен на червения килим се превърна в най-очакваното събитие на бляскавата церемония, много повече от това кой филм ще спечели „Оскар“.

Ексцентричният евреин не подведе почитателите си – скандал беляза още влизането му в „Кодак тиътър“, където се провежда награждаването. В националния ефир на Америка диктаторът, който е смесица между Садам и Кадафи, крещи „Смърт на Запада“, докато в ръцете си държи урна с праха на починалия наскоро севернокорейски сатрап Ким Чен Ир.

Саша Барон Коен

Изцепката се превръща в гавра, когато уж случайно Саша разсипва прахта от урната върху костюма на Сийкрест. Шегата не се харесва на масивните бодигардове на церемонията, които наобикалят скандалджията Борот и започват да го бутат настрани от червения килим. Актьорът невъзмутимо продължава с изпълнението си и ръси от пепелта върху тях и свещения червен килим.

Шефовете на американската киноакадемия правят опит да спрат присъствието на британеца на церемонията, но той ги заплаши със съдебна разправа. В последствие Коен е помолен да се появи в цивилизовани дрехи на червения килим, но той най-безцеремонно отряза дипломатическите намеци с оправданието – дрехите са право на личен избор.

ВИЖ ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *