Бионсе пак забременя!

Бионсе

  След като миналата година стана майка за пръв път, сега Бионсе отново даде повод на феновете да решат, че е бременна. Певицата призна, че се чувства преуморена, а последните й снимки показват, че е и доста наедряла в талията.

Слуховете за бременността на звездата бяха подхванати първо от в. „Ню Йорк пост“. Изданието обяви, че няколко негови източника съобщили, че певицата чака второ бебе. Евентуалната й бременност била най-обсъжданата тема на бала в музея „Метрополитън“ в края на април. Бионсе се била опитала да прикрие корема си в рокля с висока талия на „Живанши“, но няколко от колежките й, свикнали на подобни номера, веднага се усетили. Отделно и на снимките от настоящето турне на звездата се вижда как коремът й е започнал да нараства.

Мнозина първоначално се усъмниха в достоверността на новината за бременността. Но след като Бионсе отложи един от концертите ш си в Белгия, клюките се усилиха.

Бионсе е оформила коремче

Певицата бе посъветвана от лекарите си да си вземе почивка заради дехидратация и изтощение. Същите обаче бяха симптомите и на съпругата на принц Уилям Кейт през март, преди тя да обяви, че ще става майка.

Засега Бионсе съпругът й Джей Зи не са коментирали информацията, че е на път ново бебе. Така впрочем те постъпиха и първия път, когато очакваха дете. Изявление направиха чак когато бременността повече не можеше да бъде крита – по време на музикалните награди на MTV през
август 2011 г.

Неотдавна Бионсе каза, че много би искала 18-месечната й дъщеря Блу Айви да си има братче или сестриче. Самата певица била доста близка със сестра си Соланж и желаела същата привързаност да имат и нейните деца.

В момента турнето на Бионсе е едва по средата. То трябва да приключи на 5 август в Ню Йорк, ако дотогава не се случи нещо непредвидено.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *