Бионсе натири Джей Зи

Бионсе и Джей Зи нямат време един за друг
Бионсе и Джей Зи нямат време един за друг

  Поредна шокираща раздяла тресе световния шоубизнес. Според най-горещите клюки Бионсе и съпругът й рапърът Джей Зи, имат огромни проблеми в брака си и вече не живеят заедно. Въпрос на време било да подадат и документи за развод.

„Доскоро Бионсе беше на турне в Австралия, а сега й предстоят доста концерти в Америка. Двамата със съпруга й са решили временно да се разделят, за да премислят има ли смисъл да продължават заедно, издава близък до звездите.

Бионсе и Джей ЗиНеотдавнашното пътешествие на Джей Зи до Австралия не било мила семейна сбирка, а отчаян опит да спаси брака си.

Проблемите във връзката били породени от многото служебни ангажименти на съпрузите. Те почти нямали време един за друг.

„Решението на Джей Зи да направи европейско турне, докато Бионсе прави концерти в САЩ и Австралия, доведе след себе си до ужасяващи скандали помежду им“, твърдят от антуража на чернокожите любимци на Америка.

Напоследък певицата все по-често живеела като самотна майка. Тя се грижела за щерка си Блу Айви, а мъжът й обръщал повече внимание само на кариерата и бизнеса си. Това нагнетило до краен предел напрежението в семейния тандем.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *