Бившият мъж на покойната Ейми Уайнхаус обвинен в изнасилване на малолетни

 

Ейми Уайнхаус и Per Травис

  Бившият приятел на покойната британска соул звезда Ейми Уайнхаус  Per Травис се оказа не по-малко скандален от нея самата, филмовият режисьор бе обвинен в изнасилване на две непълнолетни момичета и скоро ще се яви в съда.

Филмовият режисьор, който бе поискал ръката на Уайнхаус малко преди смъртта й, бе арестуван през април от лондонската полиция. Тогава срещу него бяха пуснати две обвинения в изнасилване.

Престъпленията били извършени в периоса от 29 декември 2011 г. до януари 2012 г, а имената на момичетата се пазят в тайна. Причината е, че те не желаят да бъдат нападани от пресата и да разкриват подробности около инцидента.

„След загубата на Ейми на Per му се случиха много неща. Това едва ли е истина. Той не е такъв човек“, опитаха се да защитят Травис негови приятели. 35-годишният режисьор обаче се готви за сериозна битка в съда. Той ще се яви пред уестминстърските магистрати в центъра на Лондон на 17 юли, а дотогава е отказал да коментира случая.

27- годишната Ейми Уайнхаус, която почина точно преди година, не написа завещание, с което да уреди отношенията със семейството си. Певицата, която издъхна в лондонския си апартамент след злоупотреба с алкохол, притежаваше близо 3 милиона лири. Сумата отиде автоматично при родителите й Джанис и Мич, които решиха да я използват за учредяване на фондация в памет на Ейми. Бившият съпруг на звездата – Блейк Фйлдър – Сивил не получи нищо от нейното богатство, също както и годеникът й Per Травис.

Според близък до семейството Ейми не е имала никаква представа за финансите с които разполага, като парите не са играли водеща роля в живота й.

Според източникът, ако Ейми Уайнхаус беше оставила завещание, съпругът й Блейк е щял да получи нещо със сигурност, както и Per. „Двамата планираха да се венчаят до месец. Трагедията обаче изпревари плановете им“, обясняват още близки до покойната звезда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *