Бившият и настоящият мъж на Холи Бери се хванаха за гушите

Холи Бери и Оливие искат да напуснат Америка с малката Нала

  Чутовен панаир разтресе Холивуд точно в Деня на благодарността. Докато всички семейства в Америка се събираха около празничните трапези, бившият и настоящият мъж на актрисата Холи Бери се сбиха. Двамата дадоха началото на нова съдебна битка, след като преди по-малко от месец носителката на „Оскар“ загуби пълните попечителски права над дъщеря си Нала.

Скандалът между настоящия приятел на актрисата Оливие Мартинес и бившия и бившия й Габриел Обри избухнал рано сутринта на 22 ноември. Тогава канадският модел върнал дъщеря си в дома на Холи. На вратата обаче го посрещнал французинът Оливие, който решил да го извика на мъжки разговор. Мартинес настоявал в празничния ден Габриел и Холи да намерят сили, за да се помирят и да не вгорчават живота на малката си наследница Нала.

Габриел Обри след побоя

От няколко години французинът иска да се премести заедно с любимата си и дъщеря й в Париж. Заради съдебно решение от миналия месец обаче това е невъзможно. Бащата на детето Габриел Обри не желае то да живее далеч от него в Европа и спира заминаването на двойката. По време на спора за правата над Нала той дори настоя майка й да му изплаща издръжка, а двамата да си поделят по равно правата и задълженията за малката.

„Трябва да продължиш живота си и да ни оставиш ние да живеем нашия“, били думите на Мартинес, които отключили скритата агресия на канадеца.

При предложението на Оливие за примирие, бившият на Холи Бери изпаднал в дива ярост. Габриел налетял към конкурента си с юмрук, готов добре да го подреди. В същото време изричал ругатни и заплахи за живота му. Французинът обаче бил подготвен за подобен развой на събитията и не му останал длъжен. След разигралата се свада двамата мъже си разменили няколко удара, а минути по-късно Обри бил отведен в болницата със сериозни наранявания по тялото.

С Оливие Мартинес и дъщеря си Нала

Според клюкарския сайт „Ти Ем Зет“ Габриел получил натъртвания по далака, счупено ребро и безброй синини по тялото си. Мартинес се разминал само с няколко охлузвания по лицето, а Холи Бери и Нала, които станали случайни свидетелки на боя, били много разстроени.

Инцидентът даде нови основания на актрисата да поиска пълните права над детето си. Звездата издейства ограничителна заповед срещу Габриел, с която се надявала той да не припарва до дома й, след като излезе от болницата. В нея пишело, че Обри не може да доближава семейството на по-малко от 100 м. Актрисата обаче си е наумила да издейства забраната да бъде продължена няколко години и манекенът на практика да не може да се бърка в живота й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *