Баба Мадона пак се омъжва – за 24 – годишен танцьор

Поп кралицата се кани да стане булка за трети път! 24- годишният любовник на Мадона, танцьорът Брахим Зейбат, е поискал ръката й на колене в приятелски кръг. Въпреки че поп иконата се беше зарекла повече да не се омъжва, сега сериозно обмисля предложението на 30 години по- младият си възлюбен.

Мадона и Брахим Зейбат са заедно от края на 2010 г. Въпреки че на няколко пъти се разделяха и се събираха, в момента отношенията им са повече от отлични. Това навярно е провокирало 24- годишният танцьор да се осмели да предложи брак на певицата.

Кралицата на попа била трогната от начина, по който Брахим й поискал ръката. Младият мъж паднал на колене пред нея. Въпреки че

много го обича, Мадж все пак не се отдала на емоциите си и обещала да си помисли много сериозно по въпроса. В следващите няколко
Мадона заедно с 24- годишния Брахим

седмици певицата обаче не е повдигала темата. След развода си с британския режисьор Гай Ричи, Мадона се зарече, че никога повече няма да мине под венчило.

54- годишната поп звезда не иска да се омъжва за трети път, но е влюбена във французина Брахим и не страхува да не я изостави, ако му откаже. Въпреки че е щастлива с младото си гадже, близките приятели и децата на Мадона, не са въодушевени от връзката им. Според тях, танцьорът само я използва и гледа да се добере до парите й. Певицата е известна със скъперничеството си и винаги внимава с мъжете, които се навъртат около нея заради богатството й. С Брахим обаче Мадона изглежда е свалила гарда или е решила да се примири, за да не е сама.

Досега певицата има два неуспешни брака – в края на 80- те с актьора Шон Пен и през 2000 г.с режисьора Гай Ричи, от когото има син.

Последният хит на Мадона. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *