Асдис Ран спи с човек на Рамбо

В Асдис се изфука с новото си гадже във фейсбук
В Асдис се изфука с новото си гадже във фейсбук

  Асдис Ран не си губи напразно времето в България. Ледената кралица е забила режисьора на холивудския екшън „Непобедимите 3″, който се снима у нас в момента.

35-годишният австралиец Патрик Хюдж вече обикаля столичните партита в компанията на блондинката, а тя го представя като „my new favorite man“ (новия ми любим мъм – б.р.).

Български статисти, ангажирани със снимките на мащабната продукция с участието на Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен и Джейсън Стейтъм, издават, че Асдис редовно може да бъде забелязана край снимачната площадка.

Асдис Ран
Асдис Ран

Покрай новия си приятел исландката, която допреди 2 години бе омъжена за бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, си станала близка с всички актьори.

Рамбо, който е сценарист на екшън поредицата, я поканил отсега за премиерата на „Непобедимите“, насрочена за 15 август следващата година в Лос Анджелис.

„Хюдж се похвали пред янки от екипа си, че нищо чудно в София да е открил голямата си любов.

Но е интересно какво ще се случи след края на снимките. Асдис е споделила, че е готова да напусне България и да заживее в Ел Ей“, биха докладна до приближени хора на снимачната площадка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *