Анджелина ражда още едно дете преди да си махне яйчниците

Анджелина Джоли с Брат Пит с децата си

  Експериментите, на които се подлага Анджелина Джоли, няма да приключат скоро. След като премахна двете си гърди и ги замени с импланти, за да не развие рак, актрисата възнамерява да отреже и яйчниците си. Преди това обаче ще се опита да увеличи семейството си с още деца.

С мъжа й Брад Пит винаги са искали да имат много хлапета около себе си. През годините холивудските любимци се сдобиха с 3 осиновени и 3 биологични наследници, които отглеждат с помощта на армия от бавачки. имат и идея да приобщят към семейството си сирийско сираче от бежански лагер в Йордания.

Анджелина и Брад стискат палци скоро да приберат у дома още едно дете. Актрисата е приятелка с кралица Рания от Йордания и това ще й помогне в процедурата по осиновяването“, разкриват близки до звездната двойка.

Пак от антуража на холивудското семейство издават, че Джоли планира и още една биологична рожба. Тя се надявала да забременее по естествен път, но била готова да се подложи и на процедури за изкуствено осеменяване.

След двойната мастектомия, която Анджелина претърпя пие таблетки, които да намалят риска да развие раково заболяване през следващите 20 години. Хапчетата томоксифен обаче действат като ралоксифен – медикамент, използващ се за лечение на остеопороза при жени, преминали през менопауза. Затова и докторите не са категорични дали актрисата ще може да зачене по нормалния начин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *