Анджелина и Брад са страшни мърлячи

Анджелина Джоли и Брад Пит

  Любимата двойка на Америка – Брад Пит и Анджелина Джоли, бе разобличена в мърлящина. Служителка на звездното семейство разказа пред пресата, че в дома на холивудските знаменитости цари хаос и мръсотия. Обстановката в резиденцията буквално е опасна за отглеждането на шест малки деца.

Жената, която работела като слугиня и бавачка при Джоли и Пит, твърди че актьорите никак не обичат реда и чистотата. За съжаление мърлящината им била заразна и вече се предавала и на децата им. Щатните хигиенисти трудно се справяли с почистването на имението и вдигали безпомощно ръце след всеки пир на семейството. 

Тандемът превърна дома си в кочина, Пит трупа боклуци като Плюшкин

„Навсякъде се валят останки от храна, опаковки от пица, чипс и празни бутилки. Има дни, в които от къщата се носи ужасна миризма на развалено, защото е невъзможно да се почисти добре. Това е място, на което е опасно да се живее“, обяснява бившата прислуга на холивудска двойка №1.

Женицата допълва, че вместо да научат децата си на ред, актьорите стимулирали малчуганите да цапат и рушат. Хлапетата редовно си играели с тубички с паста за зъби, която мажели по стените, а след това никой не почиствал.

За капак на всичко Брад Пит се изявявал като втори Плюшкин. Той непрекъснато мъкнел и трупал боклуци в къщата – най-вече стари списания.

„Пред света Анджелина и мъжът й изглеждат като образцово семейство, но всъщност са под всякаква критика. Жалко за децата, които от малки получават този лош пример“, завършва загрижена бившата бавачка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *