Анджелина Джоли: Умирам!

Манията по рака на Анджелина Джоли излиза извън всякакви нормални граници
Манията по рака на Анджелина Джоли излиза извън всякакви нормални граници

  Актрисата съвсем се е побъркала. Звездата е изпаднала в паника. Тя е твърдо убедена че умира, й остават само три години живот. Анджелина дори се опитва да подготви семейството си за деня, в който вече няма да е с него.

След двойната мастектомия която си направи през април, Джоли крои планове много скоро да премахне и яйчниците си. Половинката на Брад Пит още живее в страх, че няма да я бъде. Анджелина не може да се отърве от убеждението си, че дните й на земята са преброени и дори е изчислила, че ще умре само след 3 години.

Как точно е преценила, че през 2016 г. ще склопи очи, така и не става ясно, но Джоли не искала и да чуе за друг развой на събитията.

Близки до актрисата споделят, че в момента тя е под огромен стрес. Уверена е, че ще се спомине съвсем скоро, тя дори си е изготвила списък със всичко онова, които трябва да свърши преди края си. Половинката на Брад Пит отказвала категорично да послуша хората опитващи се да я убедят, че категорично греши по отношение на здравословното си състояние, като отчаяно правят опити да я подчинят на здравия разум.

Анджелина Джоли и Брат Пит с децата им
Анджелина Джоли и Брат Пит с децата им

„Тя е сигурна, че каквито и мерки да вземе, ракът в крайна сметка ще я умори. Това е по-страшно, отколкото да знаеш, че наистина ти остава малко време“, разкрива близък до брюнетката.

Причината за терзанията на Анджелина Джоли никак не са случайни. Звездата изключително тежко приела факта, че след майка й, леля й също е почина от коварния рак.

Фобията, която звездата е развила е толкова притеснителна, че близките й хора сериозно се опасяват за психичното й здраве.

„Болестта напълно я е завладяла и дори да нямаше никакви поводи да я развие, сега сама я предизвиква“, обясняват приятели на звездната двойка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *