Анджелина Джоли в люти скандали с бъдещата си свекърва!

Анджелина Джоли

Струва ли си да се караш с бъдещата си съпруга или с майка си? Брад Пит не знае чия страна да вземе сега, след като Анджелина Джоли и майка му се карат по повод на гей браковете.

Дали изобщо Джейн Пит ще бъде сред гостите на сватбата на сина си? Двамата актьори се сгодиха наскоро и вече трябва да се женят, но при условие че браковете на хомосексуалистите също се разрешат със закон. Майката на Брад Пит е твърдо против поради религиозни убеждения. Впрочем тя е написала дори писмо в местен вестник,  в подкрепа на кандидата на републиканците за президент, който е против браковете между гейове. Тази медийна

Анджелина

изява не се харесала никак на Анджелина. Според близки до семейството, до сега двете жени предвидливо избягвали темата, но писмото на бъдещата свекърва разсърдило сериозно Джоли. Актрисата помолила Брад да реагира и да „ограмоти” майка си, но той не изглеждало да е готов за подобно нещо и вероятно самата Анджелина ще се заеме с това. Но мама Пит си има подкрепа, а именно бащата на Анджи, Джон Воит, обяви, че е съгласен с бъдещата си роднина.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1h203MNTUZs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *