Анджелина Джоли възкръсна

Анджи, Брад и синът им Мадокс сияеха на червения килим
Анджи, Брад и синът им Мадокс сияеха на червения килим

Слуховете, че Анджелина Джоли гасне, се оказаха силно преувеличени. Звездата се появи на церемония по връчването на щатски филмови награди и даде да се разбере, че не се отказва лесно от живота.

Преди седмица американско издание разпространи шокиращата новина, че актрисата е едва ли не на смъртен одър. Според статията в списание „ОК“ Анджелина постъпила в болница, а лекарите се борели за живота й.

Анджелина Джоли изглеждаше бледа, но усмивката не слизаше от лицето й
Анджелина Джоли изглеждаше бледа, но усмивката не слизаше от лицето й

Самата Джоли реши да опровергае мълвата по възможно най-ефектния начин – с личното си присъствие на светско събитие.

Тя и половинката й Брад Пит се появиха под ръка на червения килим на киноцеремония, а с тях бе й осиновеният им син Мадокс. Семейството сияеше от щастие, въпреки че си личеше, че до неотдавна Джоли действително е имала проблеми. Тя видимо се бе стопила, а широката й черна рокля изглеждаше с поне един номер по-голяма от нейния размер и подчертаваше измършавелите й ръце. Кожата на звездата пък бе добила прозрачен цвят от многото време, прекарано по медицински заведения.

Да, Анджелина изглеждаше доста изстрадала, но усмивката не слизаше от лицето й. Холивудската прима дори намери сили да изнесе кратка реч пред събралите се звезди, когато излезе да получи наградата си.

„Искам да благодаря на моята голяма любов – Брад. Той е най-голямата ми опора и ми помага да повярвам, че всичко е възможно. Благодаря и на децата ми, които са най-голямото ми щастие. Гордея се, че съм ваша майка“, каза просълзена актрисата.

След боледуването си тя, изглежда, е станала още по-чувствителна отпреди, защото на няколко пъти едва овладя емоциите си. Анджелина спомена трудностите, пред които са изправени бежанците по света, говори за тяхната ежедневна борба за оцеляване. А когато заяви, че се чувства благословена да има здраво семейство, което няма проблем да изхранва, влагата в очите й стана още по-забележима.

На финала на словото си Джоли отправи думи към майка си Маршелин, която почина през 2007 г. от рак на гърдата. „Мамо, казвала си ми да направя нещо добро, което ще остави следа след мен. Вярвам, че ако беше жива, днес щеше да се гордееш с дъщеря си“, завърши с треперещ глас речта си жената на Брад Пит.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *