Амбър Роуз с най – апетитно дупе

Амбър Роуз измести арменката

Ексцентричният модел Амбър Роуз май безпрецедентно отвя задните части на Ким Кардашиян и й отне короната за най – апетитно дупе в Холивуд. Бившата половинка на Кание Уест оглави класацията за най – апетитни задни части, след като папараци публикуваха нейните нови пищни форми. По всичко личи, че гологлавата моделка никак не се свени да показва себе си, а очевидно е и горда със себе си и факта, че остави скандалната арменка да и диша прахта.

Ким Кардашиян може и да отмъкна гаджето на Амбър, но пък тя и взе титлата

Припомняме ви, че преди няколко месеца Амбър Роуз заяви, че именно Ким Кардашиян й е отмъкнала под носа Кание Уест, като се е намърдала в леглото му,  въпреки че по това време арменката уж беше щастливо обвързана с Реджи Буш.

Е, явно Амбър Роуз бави, ама не забравя и определено е намерила най – добрият възможен начин, за да отвърне на удара и да покаже на арменката, къде и е мястото. За никого не е тайна, че Ким Кардашиян се гордееше със своето топ апетитно дупе сред холивудските знаменитости, но Амбър Роуз и отмъкна приза по същия долен начин, по който арменката рапъра.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *