Адел е бременна от женен мъж!

Адел

Адел съобщи днес, че е бременна с първото си дете от приятеля си Саймън Конъки. 24-годишната певица разкри новината на феновете си в собствения си уебсайт.

„Имам удоволствието да съобщя на всички, че аз и Саймън очакваме първото си дете. Исках да го научите от мен. Ние сме много развълнувани, но моля ви, уважавайте личния ни живот в този прекрасен момент. Винаги ваша, Адел.“  Звездата има връзка с 36-годишния Конъки от миналото лято, която обяви публично през януари.  Преди време, за американското издание на Vogue Адел каза, че от 4 или 5 години не се е концентрирала върху връзките си. Звездата обясни, че поне сега ще има достатъчно време да напише щастлива песен, да бъде влюбена и

Саймън Конъки

щастлива, но не знае какво да прави, да се омъжи, да има деца, да посади градина. Е, програмата й не се осъществи точно по реда. Малко, след като връзката на Адел и Саймън стана известна се разкри, че той е още женен. Адел, обаче заяви в сайта си, че това е първият и последен път, когато коментира подробности за връзката си, а именно любимият й бил разведен от 4 години и всички в живота им им пожелавали всичко най-добро.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/bsFCO8-oCEQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *