Трагедия! На 44 г. почина актьора Стефан Щерев- Чечо!

stefan-shterev-checho

Почина популярния актьор Стефан Щерев- Чечо. Преди няколко дни той се почувствал зле и постъпил по спешност в болница във ВМА. Претърпял тежка операция, но след нея състоянието му още се влошило и изпаднал в кома.

Колегите му от арт гилдията организираха спешна акция по кръводаряване, тъй като Чечо бил рядка група. Кръвта била събрана бързо, но, за съжаление, актьорът не успя да се съвземе от хирургичната интервенцията.

Стефан Щерев почина само на 44 години. Имал е проблеми с черния дроб, разкриват близките му.

Изиграл е десетки роли в театъра, в телевизията и в киното.

Стефан Щерев - Чечо със семейството си
Стефан Щерев – Чечо със семейството си

В телевизията е работил за „Шоуто на канала“ и за „Станция Нова“. В театъра се е изявявал на сцените на Народния „Иван Вазов“, „Сълза и смях“, „Малък градски театър зад канала“. Последните му роли бяха основно в Сатиричния театър.

След броени дни излиза и последния филм с негово участие „Трансгресия“. Участвал е и в много чуждестранни продукции, заснети у нас.

Стефан Щерев- Чечо е женен за актрисата  Добриела Попова и имат две деца-  Йохан и Ета.

Той  беше много обичан сред колегите си от  гилдията, които са потресени от внезапната му кончина. Сред най- близките му приятели бяха Мариан Бачев и Антоний Аргиров. А журналистката Люба Пашова, която му е била съученичка, организира мащабната кампания за кръводаряване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *