Споделено: Влюбен съм в проститутка!

prostitutka-1

„На 48 години съм и от една година насам се срещам с доста по- млада жена. Запознахме се в самолет. Пътувахме заедно. Оказа се, че живеем в съседни градове. Заговорихме се и накрая си разменихме телефоните.

Обадих й се скоро след това, за да излезем. Тя се съгласи. Отидохме на заведение. Беше много весело. Пийнахме си доста вино. В края на вечерта събрах смелост да я целуна. Предложих й да отидем в мотел. Отидохме и правихме страхотен секс. Когато се оправяхме да си ходим обаче, тя ми каза, че трябва да й платя, защото така си изкарва прехраната. Останах като втрещен. Все пак обаче, си платих.

Нямах намерение повече да й се обаждам. На другия ден обаче, тя ми позвъни. Каза, че това е било най- страхотното й преживяване и иска да се виждаме. Но няма да ми взима повече пари. Така започнахме връзката си. Ту тя ми гостуваше, ту аз на нея. Не ме притесняваше, че е проститутка и спи с други мъже. Толкова силно се влюбих в нея, че изобщо не ми пукаше. Важното беше да е с мен.

Един ден тя ми каза, че не иска повече да проституира. Иска да живее като обикновените хора, да има нормална връзка с мен и пр. Аз веднага я подкрепих и й обещах да я издържам финансово. Печеля доста добре и това няма да е проблем. Почти веднага заживяхме заедно.

Но почти веднага започнаха и капризите й. Както беше доста скромна, изведнъж парите започнаха да не й стигат, да харчи за доста неща, за които реално няма нужда. От известно време започна да ми светва червената лампа и в мен се прокрадва съмнението, че ме използва. Аз обаче съм толкова влюбен в нея, че не мога да си представя да я загубя. Тя е най- ценното в живота ми. Какво да правя?“

Р.П.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *