Споделено: Влюбен съм в проститутка!

prostitutka-1

„На 48 години съм и от една година насам се срещам с доста по- млада жена. Запознахме се в самолет. Пътувахме заедно. Оказа се, че живеем в съседни градове. Заговорихме се и накрая си разменихме телефоните.

Обадих й се скоро след това, за да излезем. Тя се съгласи. Отидохме на заведение. Беше много весело. Пийнахме си доста вино. В края на вечерта събрах смелост да я целуна. Предложих й да отидем в мотел. Отидохме и правихме страхотен секс. Когато се оправяхме да си ходим обаче, тя ми каза, че трябва да й платя, защото така си изкарва прехраната. Останах като втрещен. Все пак обаче, си платих.

Нямах намерение повече да й се обаждам. На другия ден обаче, тя ми позвъни. Каза, че това е било най- страхотното й преживяване и иска да се виждаме. Но няма да ми взима повече пари. Така започнахме връзката си. Ту тя ми гостуваше, ту аз на нея. Не ме притесняваше, че е проститутка и спи с други мъже. Толкова силно се влюбих в нея, че изобщо не ми пукаше. Важното беше да е с мен.

Един ден тя ми каза, че не иска повече да проституира. Иска да живее като обикновените хора, да има нормална връзка с мен и пр. Аз веднага я подкрепих и й обещах да я издържам финансово. Печеля доста добре и това няма да е проблем. Почти веднага заживяхме заедно.

Но почти веднага започнаха и капризите й. Както беше доста скромна, изведнъж парите започнаха да не й стигат, да харчи за доста неща, за които реално няма нужда. От известно време започна да ми светва червената лампа и в мен се прокрадва съмнението, че ме използва. Аз обаче съм толкова влюбен в нея, че не мога да си представя да я загубя. Тя е най- ценното в живота ми. Какво да правя?“

Р.П.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Споделено: Влюбен съм в проститутка!"

 1. Мартин   18.06.2018 at 11:48

  Много интересно звучи, според мен е автентично. Аз съм мъж на сходна възраст и мога да кажа, че съм склонен на подобни чувства. Много разумни хора по света по принцип не вярват в романтичната любов, а и тези от лебералния свят започват да губят илюзиите си след определен опит…
  За използването – след като теет харесала и повече не те е таксувала, значи не те използва, според мен. Много по-кофти би било да вижда, е налапваш въдицата и непрекъснато те дои с пари до разорение.
  Чел съм и съм гледал документални филми, че при отказващите се проститутки го има момента на абсиненцията от големите пари. Не знам колко може да е припечелвала в България, но вероятн о е било в хиляди, и ако трява да живее с няколко пъти по-ниски разходи, това няма как да не я обърка. Да не забравяме, че продаването на тялото е търговска дейност и икономическите аргументи винаги са били основни.
  Питаш какво да правиш – като при всяка връзка – или се харесвате/ пасвате си/ уважавате се, или не. При всички положения тя ще премине през този период на абсиненция за големите пари, а ти, според мен, трябва да внимаваш да не се разориш. За жалост, прогнозите, според мен, са в двете посоки – или тя няма да може да се откаже напълно и просто да стане твоя партньорка, т.е. ще продължи да проституира, дори и тайно, или просто ще се справите със ситуацията. Второто изисква усилия предимно от нея, както и от теб – разнообразие, пътувания (вкл. и немного скъпи такива), комуникация между 2та, намиране на занимание/ работа за нея, по възможност с нормални доходи (което е адски трудно в Бг, но може да се опита)… Естествената спирачка при нея ще идва с възрастта и укротяването й, но това е монета с 2 страни, защото така пък ще става вероятно по-малко привлекателна за теб. Трябва да намерите баланса между цената на нейната красота и това, което ти си склонен/ способен да заплатиш под формата на пари, но и емоции и т.н…

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *