Love.net! Евелина Борисова върти любов по скайп с гадже – емигрант!

Евелина Борисова

  Невъзможна любов мъчи вече цяла година Евелина Борисова от „Седем часа разлика. Звездата е хлътнала по български емигрант в Англия, с когото контактува само по скайпа. Русокосата актриса и бизнес дама е убедена, че това е мъжът на живота й и мечтае някой ден двамата да се съберат в една държава.

„В момента изживявам нещо невероятно и изключително. Приятно и смислено е, защото поддържаме връзка от разстояние. Двамата сме много близки. Той е човек, който мисли за мен. В същото време нямаме негатива на това вечер, като се приберем, да се караме, защото всеки е изнервен. Това е много стабилна и спокойна връзка“, признава звездата от хитовия Би Ти Ви сериал.

Евелина Борисова

За своя любим актрисата не желае да разкрива много подробности. Бил солиден мъж с добро възпитание и маниери, но не смятала за необходимо да обявява самоличността му пред журналистите и феновете си.

Двамата се запознали с посредничеството на общи приятели. Последните доста трябвало да убеждават Евелина, че са й намерили идеалния кандидат. Тя не била сигурна, че от една такава странна връзка от разстояние ще излезе нещо сериозно.

Чак след като се убедила, че дори голямата дистанция не е проблем, актрисата се съгласила да представи избраника си на дъщеря си Антоанета. Момичето е на 20 години и е плод на връзката на майка си с бизнесмена Пламен Минев. Не е ясно дали и срещата на девойката с „англичанина“ не е станала по интернет.

Борисова не бързала да споделя с всички кой е мъжът в мислите й, защото веднъж направила тази грешка и това не се отразило добре на отношенията й. За нея било по-важно, че хората, на които държала, познават господина и се радват на щастието й.

След края на снимките на „Седем часа разлика“ Евелина осъзнала, че може да направи сериозна промяна в живота си и да погледне на любовта си от друг ъгъл. Тя обмисляла да остави работата в своите салони за красота на доверени хора и да се премести поне за известно време зад граница при човека, когото обича. Спирачка й била обаче дъщеря й Антоанета, която не искала да изоставя сама.

В миналото момичето вече е живяло далеч от майка си. 9-годишно, то заминало да учи в Англия и чак сега е получило възможност да си навакса пропуснатото общуване с родителката. Понастоящем Антоанета и Евелина се виждат всеки ден и си споделят преживяванията като първи приятелки.

„Дъщеря ми израсна в Лондон заради моя комплекс, че не говоря английски като хората. Не съм имала страхове, но знаех, че ще е изключително неприятно и болезнено. Преживях го трудно – ревала съм по разни гари в малки английски селца, оставяйки я“, споделяла е актрисата бизнесдама.

Борисова вярва, че дори и да не се пресели в Англия, връзката и ще се задълбочи.

От изневери не се притеснява. Самата тя няма нужда от паралелни отношения с друг мъж само заради единия секс. Ако случайно се влюби в някой тукашен господин, първо ще скъса с този във Великобритания, а няма да му слага рога.

„Вече ми е късно да променям отношението си към изневярата. Защо да си кръшкаме, като е по-добре да се разделим като хората – с уважение? И всеки да си прави каквото си иска“, разкрива философията си звездата от „Седем часа разлика“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Love.net! Евелина Борисова върти любов по скайп с гадже – емигрант!"

  1. Petia Simeonova   12.01.2013 at 12:27

    Само не разбрах що сте откраднали чужд клип, едва ли сте искали позволение…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *