Лична изповед: „Прелъстих ученичка! И ми хареса“

sex-mlada-jena

„Преди известно време започнах да си пиша с едно момиче, което открих в сайт за запознанства. Представяше се като Нели* (името е променено), на 20 години. Уникална красавица!

Аз съм на 42, но реших да не я плаша с годините си и й казах, че съм на 37. Възрастта не ми личи особено, затова едва ли би се усъмнила, ако се срещнем на живо.

Започнахме да си пишем доста често. Порази ме нейната самоувереност и женственост, въпреки че е все още доста млада. Има страхотно чувство за хумор. Понякога просто забравям, че имаме толкова голяма разлика.

Лека- полека хлътнах по нея, но не ми беше удобно да я поканя на среща. Нели обаче ме изненада! Покани ме да се видим на кафе. Каза, че е крайно време да се видим на живо. Че не се притеснява от разликата във възрастта. Навих се. Просто не можах да й устоя.

На срещата се дойде облечена толкова секси, че направо ми увисна ченето. Успях да запазя самообладание и започнахме да си говорим. Неусетно, от дума на дума, Нели започна да се приближава все повече и повече … В един момент се награбихме. Просто нямаше начин. Реших да я заведа у дома, защото живея сам. Разведен съм.

От вратата се хвърлихме направо в леглото. Сексът беше страхотен, макар че си личеше, че Нели е доста по- млада и неопитна от мен. След като приключихме, реших да й приготвя нещо за ядене.

Докато се суетях в кухнята, тя дойде при мен да ми прави компания. Изведнъж обаче изтърси: „Аз всъщност съм на 17 г.“ Новината тотално ме шокира. Замръзнах на място и само мигах. След като се освестих, довърших вечерята. Хапнахме и й казах, че ще я закарам до дома й.

Така и не можах да й кажа, че също съм излъгал за годините си и че всъщност съм на 42, а не на 37 г. През следващите дни, Нели продължи да ми пише. Аз обаче й отговарях доста по- студено, намирах си извинения, че не й пиша. Не знам какво да правя. Чувстваме се като изверг, но в същото време, ще е гадно да я зарежа, след като веднъж съм я прелъстил. Не мога обаче и да допусна да се появят чувства.“

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *