Лична история: Гнус ме е да пипна гаджето си след тройка с друг мъж!

troika-1

Преди няколко седмици с приятелката ми решихме да направим тройка. И двамата бяхме любопитни и искахме да видим какво е. Разбрахме се да поканим някой наш общ познат.

Не беше лесно обаче да намерим подходящия кандидат. Трябваше да спечели доверието ни и да сме сигурни, че всичко ще си остане между нас. С триста зора накрая уговорихме един познат, който е много отворен по сексуалните въпроси, но е и точен пич и няма начин да се раздрънка на общите ни приятели.

Ще пропусна някои подробности, но честно казано, изобщо не ми хареса. Първо, много трудно получих ерекция. След това, когато преминахме към същината, исках просто по- бързо да свърши, не исках да гледам. Приятелката ми се стараеше да ми обръща повече внимание, отколкото на другия. В един момент обаче, се превърнах само в зрител. Нямах никакво желание вече да участвам, като гледах как другия обладава приятелката ми. Тя забеляза, че не ми е приятно и в крайна сметка, прекратихме.

През следващите дни и седмици обаче, сякаш настана някаква неловкост между нас. И двамата нямаме особено желание за секс. Сякаш се издигна някаква стена помежду ни, не знам точно как да го обясня. Всъщност, по- скоро май проблемът е в мен. Нямам желание да я докосвам. Просто, явно не съм бил готов за този експеримент и сега постоянно пред очите ми е сцената как друг мъж оправя приятелката ми. Не знам как да го преодолея…

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *