8 изнасилиха момиче на 11 в тоалетна

8 изнасилиха момиче на 11 в Макдоналдс

Момиченце на 11 години бе брутално изнасилено в тоалетната на „Макдоналдс” от непълнолетните членове на улична банда. В продължение на няколко месеца, гамените обезчестявали детето многократно, на различни места в източен Лондон.

Тъй като по техните разбирания мъчението не било достатъчно, няколко пъти те я пребили и я предупреждавали да не казва на никой какво се е случило. Секс атаките били проведени на три отделни дати, между септември 2009 и март 2010 година. Според заключенията на разследващите полицаи, те били смесица от „малтретиране и хлапашко перчене”.

11 годишната била атакувана за първи път от две момчета, докато преминавала през обществен парк. Единият се представил като лидер на бандата, а другият бил най-младият от злосторниците – само на 13 години. Момичето се опитало да избяга, но те я дръпнали назад и въпреки виковете и за помощ я се гаврили с нея около час.

8 изнасилиха момиче на 11 години

Второто изнасилване станало в къщата на лидера, който сега е на 15 години. Тогава върху момиченцето се изредила цялата група, която наброявала осем души. Някои от тях снимали с камерите на мобилните си телефони и снимките били запазени. При старта на делото през тази седмица, фотосите са използвани като веществени доказателства.

Последният известен случай на насилие е от март 2010 година. Тогава тя била натикана в тоалетната на „Макдоналдс“ от три момчета, а единият от тях я изнасилил. И този път действието било заснето, допълват от полицията.

Водачът на групата е обвинен за две изнасилвания и е пуснат временно, докато чака присъдата си следващия месец. По време на делото той отричал участието си като твърдял, че по време на бруталните сцени бил на тренировка по футбол. Момчето, което извършило изнасилването в „Макдоналдс“ обаче разказало какво е станало.

Момичето било окуражено да се оплаче в полицията от свой братовчед, който й обещал, че ще я защитава, след като разбрал за инцидента.

Цигани изнасилват момче:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "8 изнасилиха момиче на 11 в тоалетна"

  1. Dimitar   02.03.2012 at 14:02

    E tova ve4e e jestoka merzost … Nqma nakazanie za takiva hora … Tova si ostavq traini uvrejdaniq na psihikata … 🙁

    Отговор
  2. Таня   27.07.2013 at 13:31

    Вие 1-ви клас имате ли ? Кой ви е учел да пишете така ?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *