Ясновидец познал с точност бъдещето на Башар Рахал

Башар Рахал

  Свикнали сме да гледаме Башар Рахал в екшън сцени в киното. От няколко седмици насам той обаче изненадва зрителите с необичайно амплоа. Лошото момче от игралните филми се появява на екран спретнат и с костюм, а още по-странното е, че вместо да раздава крошета, се е потопил в мистиката. Да бъде водещ на предаването „Големите загадки“ по Би Ти Ви, е най-новата му роля.

„Рядко приемам да съм водещ. Изискват се различни качества, които не съм убеден, че притежавам. Но след като разбрах материята на предаването, бях много заинтригуван да опитам. Загадките и паранормалните явления са ми любима тема“, разяснява Башар.

Той открай време вярва в паранормалното и мистичното. Убеден е, че не сме сами на този свят и не всичко има логично обяснение. Преди време, след дълго умуване, актьорът събрал смелост и отишъл при ясновидец. Срещата им била толкова вълнуваща, че Башар и до днес си спомня думите на гадателя.

Всичко беше много странно. Когато седнах и започнах да разговарям с този човек, ми настръхна козината, побиха ме тръпки. Доста истини чух за себе си и миналото си. После ми бяха предсказани и някои неща, които след това се случиха. Уникално! Сега знам, че е супер завладяващо усещането да разбереш какво ще е бъдещето ти. Затова и избягвам втора подобна среща. Не искам да знам повече, нека става каквото е писано“, категоричен е българинът с ливански произход.

Напоследък по-голямата част от времето му е ангажирана с подготовката на „Големите загадки“, което веднага се открои като в едно от най-гледаните предавания в ефира на Би Ти Ви. Чаровният актьор обаче не се е отказал от киното и телевизията. След като се изяви успешно като лошия Шаки в „Стъклен дом“, той преговаря за участие и в нова многосерийна продукция. Единственото, което издава по този повод, е, че ще го видим в съвсем различна светлина спрямо досегашните му персонажи.

Да, тв и кинокариерата на актьора процъфтява, но в личния му живот царуват носталгията и тъгата. Заради служебните му ангажименти у нас Башар е принуден да е на хиляди километри от семейството си.

Трите му любими жени – съпругата Калина и двете щерки Клои и Индия, живеят в Америка.

Половинката на Башар е продуцент в телевизионен сутрешен блок и не може да зареже престижната си работа, за да се завърне отново в България.

Семейството ми е в Лос Анджелис. Много ми липсва. Дъщерите ми вече са големи – Клои е на 9, а Индия на 3. Прекрасни деца са. Надявам се да са взели най-добрите черти от мен и майка си и да постигнат мечтите си в бъдеще“, споделя Рахал.

Двете му наследнички са родени и израснали в страната на неограничените възможности.

Актьорът обаче е категоричен в желанието си да ги научи къде са истинските им корени. По тази причина в семейния дом се говори само и единствено на български. „Патриотична“ е и трапезата на фамилията. На масата преобладават нашенски и ливански специалитети.

„Забранил съм вкъщи децата ми да говорят на друг език, освен на български. Не мога да си представя, че един ден ще се събудя и ще усетя, че нещо не ме разбират. Аз винаги ще се изразявам най-добре на български“, категоричен е Башар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *