Юри Галев душил Мира Радева

Мира Радева
Мира Радева още настръхва, когато си спомня за преживения ужас

  На пръсти се броят хората, набелязани, но отървали се живи от един от най-страшните съвременни главорези на мафията у нас Юри Галев. Сред тях се оказа и съквартирантката във „ВИП Брадър“ Мира Радева. Социо-ложката се разминала на косъм да бъде публично екзекутирана от страшилището на Самоков и цялата околия.

С бившия висаджия, който от 30 юни 2010 г. изкупува земните си грехове нейде из оня свят, Мира имала една-единствена, но запомняща се среща. Години преди собственикът на футболния клуб „Рилски спортист“ да бъде надупчен с 5 куршума от неизвестни килъри на път към родното му село Бели Искър, пътищата му се пресекли с известната социоложка.

Радева се включила като организатор на рок фестивал, без въобще да подозира, че най-известният жител на отстоящото на 7 километра южно от Самоков селце е скандално известният побойник и бизнесмен със съмнителна репутация Юри Галев.

Юри Галев
Юри Галев

„В разгара на феста тръгнах да търся из тълпата кмета на Бели Искър. По едно време усетих, че нечия ръка ме хвана за врата и го стисна като мен-геме. Помислих си, че всеки момент шийните ми прешлени ще изпукат натрошени. Докато се виждах в гипсова яка, чух зад гърба си рев „Ей, Мирааа!“, разказа Радева пред двамата си най-доверени хора в Къщата Пламен и Йоана.

В продължение на няколко секунди социоложката не можела да помръдне почти парализирана от мощната захватка около врата й. Извадила обаче късмет. Кметът на Бели Искър, воглаве с няколко от местните полицаи, изскочили от тълпата. „Чух само кметът как му каза: Недей бе, Юри, моля ти се!

Ще раниш жената“. Тогава онзи ме пусна. И тоя Юри се оказа Галев! Напил се и решил да ми троши врата“, с подобаваща доза артистизъм добави Мира.

Мира Радева гобленВратните й прешлени оцелели на рок мероприятието, но не и пластмасов стол. Помилвана от страшилището на Самоков, социоложката станала свидетел на коронния му, номер – трошене на стол върху пияната му глава.

 

Избоде си очите с гоблен

След шест седмици в Къщата на „ВИП Брадър“ Мира Радева успя да нашие цял гоблен. Откакто семейството й напусна шоуто, социоложката малко по-малко се изолира в апартамента си и се отдаде изцяло на своето хоби, далеч от очите на останалите съквартиранти. Заради слабото осветление обаче Мира започна да изпитва затруднения със зрението и си пожела скоро да се върне в своето обичайно ежедневие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *