Ще есхумират костите на Людмила Живкова !

Людмила Живкова

Експерти настояват да се направи ексхумация, за да се разбере цялата истина за нейната преждевременна смърт. Въпреки, че минаха толкова години след нейната кончина, въпросителните около нея не намаляват, а напротив – увеличават се.

Краят на червената принцеса  Людмила Живкова до ден днешен е забулен в мистерия, а същинската причина за него остава неясна.

Много хора не вярват, че е починала от естествена смърт, като повечето подозират, че се е отровила, но това отваря нов въпрос – защо.

До сега нейните наследници отказват да й бъде направена ексхумация и да се продължи ровичкането в тази семейна трагедия.

Червената принцеса

Това всъщност не е първото желание за есхумация , преди десетина години  Костадин Чакъров и Богомил Герасимов първи апелират да бъде извършена ексхумация, за да се сложи край на спекулациите по този въпрос.

Но живият още нейн баща Тодор Живков не се съгласява, категорично против е и нейната дъщеря Евгения Живкова. Сега учените  от Софийския университет настояват да бъде разрешена тази загадка и веднъж завинаги истината да излезе наяве. Така ще се сложи точка на догадките за кончината на Людмила.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/8Xyj8iCBp8k

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ще есхумират костите на Людмила Живкова !"

  1. Pingback: keto diet chart

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *