ШОК! Как побеснелият Деян Донков изби зъбите на Радина Кърджилова: ВИЖ ТУК!

Радина плаче, след като истината, че е малтретирана от Донков излезе наяве

  Истината за зверския побой, който Деян Донков е хвърлил на Радина Кърджилова, излезе наяве, макар и година по-късно. След като в „Къртицата“ стана ясно, че красивата актриса редовно е била пребивана от половинката си, разбраха се и потресаващи подробности за инцидента.

Оказа се, че Деян е разбил зъбите на приятелката си Радина Кърджилова. Това е станало след прословутата сватба, след която Динката блъснал приятелката си и тя паднала на земята. Падането й е било толкова лошо, че красавицата останала без предните си зъби и в момента е с изкуствени.

Донков надига чашката с алкохол

Цялата драма се разигра след сватбата на актьорите Ивайло Драгиев и Костадинка Аратлъкова, която беше на 26 август миналата година. Радина се снима с Ивайло във филма “Тилт”, а на тържеството е била поканена като шаферка. Всичко започнало весело и с много усмивки – като за сватба. След няколко питиета обаче, Радина и Донков, който я придружавал като неин кавалер, започнали да изпадат в обичайните си мрачни настроения и взаимно да се дразнят и заяждат, това не останало скрито за никого от присъстващите. Двамата успели да развалят дори настроението на младоженците с панаирите помежду си.

26 август 2012 г. Деян Донков (вдясно, с черната тениека и белия костюм) на сватбата на колегата си Ивайло Драгиев. Часове по-късно ще се случи зверският побой над Кърджилова. Актрисата е блъскана и ритана от приятеля си

Нещата се влошили, след като Радина и Деян си тръгнали от сватбата заедно с още няколко свои приятели. Донков вече бил толкова бесен на половинката си, че я блъснал с всичка сила. Радина паднала и си разбила зъбите, а побеснелият Донков започнал да я рита с всичка сила.

В малките часове на 27 август Кърджилова отишла в софийското Първо районно управление и подала жалба срещу Деян. Доскоро се говореше, че жалбата е подадена от брат й Димитър, но по информация на столичен всекидневник, тя е написана лично от актрисата.

Полицаите и до днес си шушукат колко пияна е била Кърджилова, която до онзи момент познавали само от изявите й в хитовия сериал „Стъклен дом“.

„Истина е! Момичето дойде в нетрезво състояние и си личеше, че е прясно набита. Придружаваше я момче, което се представи като брат й. Но жалбата бе пусната от Радина. Има и входящ номер – от 27 август 2012-а“, разказа пред репортер информирано ченге.

По случая били призовани цели трима свидетели, които са видели как Донков е блъснал Радина и продължил да й нанася удари. Потресените полицаи решили да образуват преписка и започнали разследване. Те потърсили Донков за обяснение и му насрочили дата, в която да се яви за разпит.

Няколко дни по-късно обаче Радина Кърджилова отишла в районното и сама оттеглила жалбата си.

„Нямам претенции към него. Случи се глупав инцидент, бях пияна“, започнала да кърши пръсти Кърджилова. Защо го е направила, никой не знае. Очевидно й харесва да е жертва на властната си половинка…

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *