Шефа на СКАТ Валери Симеонов забременил Калина Крумова още като ученичка

Калина Крумова

  Една от най-красивите депутатки в парламента – Калина Крумова от „Атака“, крие аборт от един от най-влиятелните медийни босове у нас. Ако се вярва на мълвата в родния й град Бургас, чаровницата носела в утробата си плода на забранената й любов с шефа на СКАТ Валери Симеонов.

Още като ученичка Калина се залюбила с бившия полковник от ДС. Благодарение на уменията си да очарова влиятелния мъж тя на момента цъфнала на екрана на кабелния канал. Валери Симеонов пък я водел навсякъде със себе си. Не след дълго обаче Калина забременяла. Тъй като вече имала дете, се наложило 18-годишната бъдеща абитуриентка да направи аборт, който бил платен именно от собственика на СКАТ.

Валери Симеонов

„Калина и Валери имаха дълга връзка колкото и да се правят на три и половина и да отричат. Тя му беше гадже до влизането й в парламента. Именно той настояваше Калина да бъде в листите за депутат и нареди на Волен Сидеров да й даде избираемо място в Бургас“, спомнят си приятели на Крумова. След скандала между Симеонов и Волен, Калинка тутакси се отрекла от бургаския си покровител и минала в отбора на Сидеров.

„Сега предаде и него. Тя е опасно момиче умее да използва мъжете като трамплин. Далеч ще стигне с уменията си“, одумват я в парламента. Според депутати в момента Калина се опитвала всячески да се присламчи към ГЕРБ и да си уреди избираемо място в следващите листи. Парашутът й обаче надали ще се отвори…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *