Шеметна любовна история крият актьорите Мариан Вълев и Елена Петрова

Мариан Вълев и Елена Петрова

  Страстна любов от преди цели 20 години пазят в дълбока тайна две от най-големите ни кинозвезди. Става въпрос за Мариан Вълев, по-известен като Куката от „Под прикритие“, и колежката му Елена Петрова, позната като главната героиня Боряна в „Стъклен дом“. Оказва се, че именно Мариан е мъжът, отнел девствеността на смуглата красавица!

Преди две десетилетия нито Мариан, нито Елена са любимци на зрителската дитория лото на всичко започва със снимките на филма „Граница“, направил Вълев разпознаваемо лице в родното кино.

Малко преди старта на снимачния процес екипът на филма е поставен пред сериозен проблем – няма подходяща екранна партньорка за героя на Мариан Вълев, а режисьорите Илиян Симеонов и Християн Ночев са на ръба на отчаянието, че актриса за ролята няма да се намери. Търсят под дърво и камък, но така и не успяват да намерят търсената красавица. 

Във филма "Граница" Елена Петрова остава така като майка я е родила в обятията на Мариан Вълев

Снимките трябваше да започнат всеки момент, а Илиян Симеонов, Бог да го прости, и Християн Ночев вече бяха изгледали над 400 момичета на кастинга и все не намираха подходяща. Един ден обаче видях едно невероятно момиче на улицата. Беше на 15 и миеше стъклата на минаващите коли. Отидох при нея и се запознахме. Казваше се Елена. Казах си: „Това не може да е истина! Тя е родена за кино!“. Когато видиш дадено лице, знаеш, не може да се обърка. Станахме големи приятели. Заведох я при режисьорите. Елена беше и е впечатляваща. Тя е супер жена. Хубавото е, че е и много умна. Рядка комбинация“, споделя историята самият Мариан Вълев.

Куката от „Под прикритие“ обаче пропуска дребната подробност, че когато в онзи ден вижда 15-годишната тийнейджърка да мие прозорците на коли, се влюбва безумно в нея. Чувството се засилва още повече, когато разбира, че Елена вече посещава частна школа за актьорско майсторство и мечтае да покори киноекрана и театралната сцена.

По тази причина без грам колебание той я запознава с режисьорите на „Граница“ и категорично заявява, че не иска за екранна партньорка никоя друга освен нея.

След голия й дебют Елена Петрова се снима по евтино облекло и в "Козия рог", където й партнира Чочо Попйорданов

Самата Елена Петрова остава зашеметена от златния шанс да се запознае с Мариан в онзи момент. Бъдещата звезда неслучайно е излязла на улицата да мие коли, тъй като живее в абсолютна мизерия заедно с майка си и тримата си братя. Баща им ги изоставя като малки и красавицата е принудена да помага на семейството си още от ученичка в началните класове.

Елена обаче не предполага, че „Граница“ ще я изстреля на върха на актьорския дебют и ще й отвори вратите за голямата слава. Къдрокосата хубавица е повече впечатлена от откривателя си, по когото хлътва до безумие. Дотогава тя не е имала връзка с мъж и емоциите от първите трепети на любовта разкъсват душата и тялото й от копнеж по Мариан Вълев.

Двамата няма как да скрият бушуващите помежду им страсти и пред камерата. Именно затова заснемат една от най-горещите секс сцени в съвременното ни кино. Любят се навън, докато вали дъжд като из ведро, а 15-годишната Елена хвърля всичките си дрехи и остава гола в обятията на любимия си Мариан Вълев. Това, че момичето е в прокурорска възраст, гявно не го е смутило особено.

Любовта между актьорите обаче изгаря толкова бързо, колкото и пламва. Връзката им продължава няколко месеца и приключва някъде с финализирането на снимките на „Граница“. Междувременно, докато се забавлява с малката Елена, Вълев започва да върти любов и с друго момиче. Впоследствие то емигрира в Америка, след което нашенецът взема решението да я последва, изоставяйки къдрокосата си колежка. Според запознати това е певицата Белослава.

Елена Петрова обаче не страда дълго време по Мариан Вълев. Красавицата веднага се възползва от зашеметяващия успех на „Граница“ и скандалната слава, която лентата придобива именно покрай секс сцената с нейно участие.

Заради блестящата й игра пред камера, по-късно Елена е поканена за главната роля в римейка на „Козият рог“, където отново се появява така, както майка я е родила. Пикантната клюка я оплита с режисьора на филма Николай Волев.

Макар че животът ги разделя за толкова много години, Мариан Вълев и Елена Петрова запазват добрите чувства помежду си. Двамата остават приятели, а Куката следи с голям интерес как се развива кариерата на собственото му откритие.

Днес той не пропуска да залее със суперлативи звездата от „Стъклен дом“, държейки на мнението си, че тя е супер жена, надарена с рядко срещаната комбинация от красота и интелект.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *