Чочо Попйорданов с полицейско досие заради мацка

Чочо Попйорданов

  Дебело досие има в полицията Чочо Попйорданов. Актьорът, който играе ролята на ченгето Момчил Нешев в кримката „Под прикритие“, бил регистриран в сводките още като войник, след което през годините натрупал солиден стаж като познайник на фуражките, разкрива самият той.

Преди да бъде издигнат до командир на взвод в бойно поделение в Асеновград, редник Попйорданов избягал от казармата заради софийско гадже. Девойката обаче се оказала от инатливите, не оценила жертвата на Чочо и отказала да се види с него.

Темпераментният бъдещ актьор избухнал в истинския смисъл на думата. Бесен на момичето, решил да си го изкара с открадната от казармата пехотна димка на жилищен вход на ул. „Пиротска“.

Военното средство за одимяване обаче изкарало ангелите на възрастна столичанка, която мигом призовала на помощ и пожарната, и полицията, по онова време още милиция. 6 зила пристигнали да гасят димката.

„Щракнаха ми белезниците и изкарах 3 дни в ареста на Трето. Години след този случай, когато викнах ченгетата у дома, след като ни бяха обрали с бившата ми жена Хилда, те ми викат: „Твоите данни няма да ги взимаме, отдавна ги има в досието ти“, призна си тези дни Чочо.

Оказало се, че в действителност полицията съхранява досието на актьора още от края на 80-те години. „Любопитно ми е да го видя, но няма кой да ми го изнесе. Един приятел висше ченге ми отказа, защото щели да го накажат – трябва да помоля лично Цветан Цветанов“, смее се Чочо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *