Черна клетва покоси Софи Маринова – заради кръвосмешението!

Софи Маринова

  Тежка циганска клетва е застигнала Софи Маринова. От най-близкото й обкръжение издават страховете на надарената фолкпевица, че никога няма да създаде свой собствен дом и семейство.

По празниците Софка пусна новата си песен, сърцераздирателна и прочувствена балада, в която лирическият герой е самата тя, а текстът я рисува като ненамерила истинската любов жена.

„Какъв скъперник си към мен, животе, на другите показа любовта какво е. Само на мене ти не даде да опитам, не съм ли аз достойна някой да обичам?“, пее покрусената ромска перла.

Любовните неволи в песента й са отражение на личния й живот. „Софчето много страда, че след раздялата си с Дачо не може да срещне мъж, който да я заслужава и да не се блазни от известността й, издават близките на певицата.

Обезкуражена, че ще си остарее сама, Софка започнала да си задава въпроси за първопричината за своите сърдечни нещастия.

Така стигнала до извода, че не е изключено да е застигната от клетва за това, че който е син на бившия й мъж Петър.

Макар с него да нямаха брак, сексуалните й отношения и с баща, и със син не били приети никак добре от тяхната рода. Когато Софка трансферирала мъжете си, роднините на Петър искали да й режат ушите, за да я опропастят като певица.

По настояване на рогоносеца бойната му рода не изпълнила намерението си. Но пък урочасали любовчийката да не случи на мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *