Черната Златка още помни мизерния живот от детството си

Златка Димитрова

  Черната Златка все се фука, че носи само маркови дрехи и се вози в лимузини, но в миналото животът й хич не е бил розов. Силиконовата плеймейтка на „ВИП Брадър“ имала парични затруднения и преди да захвърли дрехи и задръжки, се препитавала от малкото рибно ресторантче на родителите си и от подаянията на дядо си.

Още като тийнейджьрка Златка научила какво е лишение. Майка й била детска учителка по „Родинознание“, а вторият й баща – обикновен работник. Парите вкъщи никога не стигали и това принудило семейството да се замисли за нов доход.

За да завърти собствен бизнес, фамилията на Златка се подложила на големи ограничения. Членовете й дори се принудили да спят под звездите.

Майка й и пастрокът искали да купят бунгала и заведение на къмпинг „Каваци“. Там вторият баща на бъдещата плеймейтка имал земя. Идеята била начинанието да се финансира с кредит от банка, но цялата необходима сума така и не се намерила.

За да спаси проекта, сестрата на Златка продала апартамента си в Бургас. И тези пари обаче не били достатъчни, за да се наеме персонал. Затова семейният съвет решил в обслужването на клиентите да се включи и малката щерка. 17-годишната девойка прекарала лятната си ваканция в миене на чинии, пране и оправяне на легла. Но най-неприятното било друго – трябвало да се спи на открито. За да пести пари, семейството отдало всички бунгала на курортисти и се заселило на плажа.

Уви, проблемите не свършили и когато Златкини изплатили борчовете си. Тогава към имота им взел да се домогва олигархът Николай Банев. Неотдавна самата плеймейтка обвини богаташа, че е постъпил некоректно, опитвайки се да заграби собствеността им.

Проблемите с Николай Банев разболели втория баща на брюнетката – Димитър, с когото тя израснала и когото чувствала за по-близък от кръвен роднина. Дългите съдебни разправии и стресът докарали рак на пастрока, който буквално издъхнал в ръцете на заварената си щерка след един от най-тежките си пристъпи. Човекът до последно се надявал диагнозата му да е грешна и да доживее внуци, но не му било писано.

Николай Банев

Докато Димитър бил все още жив, силиконката поела изцяло грижата за него. По своя си начин му осигурила средства за скъпа операция, но полза от терапията нямало. Агонията на втория й баща разбила здравето на плеймейтката.

Самата тя тръгнала по клиники, а докторите й открили доброкачествени тумори и шум в сърцето.

Тежки като детството й били и първите месеци на Златка на софийска територия. Дори и когато спечелила престижен конкурс за сексапил в столицата, тя нямала пукнат лев в джоба си. Тогава я издържал пенсионираният й дядо. Той й изпращал от скътаните си за черни дни пари, за да не гладува.

„Не съм живяла винаги на широко. И аз съм ходила по квартири и съм пестила“, откровеничи Черната Златка, чийто сегашен тунинг по нищо не подсказва за някогашните й близки срещи с мизерията.

 

С най-нисък хонорар от „ВИП Брадър

Със своите излагации Златка безспорно е една от най-колоритните съквартирантки в Къщата на „ВИП Брадър“, но в същото време е и участничката с най-нисък хонорар от шоуто. Говори се, че бургазлийката е склонила да демонстрира прелестите и неграмотността си срещу сумата от 20 000 лева. В същото време нейният бивш любим Благой Иванов – Багата прибрал 3 пъти по-голяма сума от продуцентите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *