Цигуларят Васко Василев стана кожа и кости

Васко Василев

  Виртуозният цигулар Васко Василев, който е най-младият концертмайстор и солист на оркестъра към Кралската опера в Лондон, се е стопил до неузнаваемост. От няколко месеца 42-годишният бохем е станал кожа и кости и е заковал кантара на 50 килограма, одумват го в музикантската гилдия.

Тъй като не обичал да спортува, Васко поддържал форма с изтощително свирене по 10 часа на ден. напоследък обаче програмата му била задръстена от ангажименти и музикантът едва намирал време да се наспи. Негов колега дори успял да го щракне как си почива, спейки направо на пода в гримьорната.

Макар вече да е на 42 години, Васко продължавал да мисли само за кариерата си и нямал никакво намерение да преминава в редиците на семейните мъже. Докато живеел на семейни начала с доста по-възрастната от него цигуларка Памела Никълсън, тя се грижела за неговия комфорт. След като дългогодишната им връзка се разпадна, Васко заживял като типичен ерген и занемарил здравословния начин на живот, който някога водел. Той до такава степен свикнал с ергенския живот, че всичките му близки и приятели са приели мисълта, че няма начин да го видят с булка пред олтара. А и с номадското му ежедневие, включващо обикаляне по турнета и световноизвестни музикални сцени, за Васко е трудно да си намери жена, която да го чака чинно вкъщи като Пенелопа.

Васко Василев с гаджето си Томо

Синеокият цигулар обаче не може да се оплаче от липсата на нежно внимание около себе си. През последните седмици той лети на крилете на щастието с новата си любима Томо.

Както подсказва и името й, тя е от японски произход и по всички личи, че Васко е хлътнал. Толкова, че е съгласен да се установи в Страната на изгряващото слънце.

Романтичната история на влюбената двойка датира от миналата пролет. Васко и Томо се срещнали за пръв път по време на негов концерт във Виена, но искрата припламнала чак когато цигуларят пристигнал в Япония, за да озвучава партита на автомобилен гигант

На едно от тях се засекли случайно с Томо и от дума на дума стигнали до извода, че се привличат много. Изобщо не губили време в криене на чувства и се отдали на любовта си.

 

С Памела Никълсън

Не е спал с българка

Васко Василев е прекарал последните 15 години от живота си само с три жени. Това са майката на световноизвестната цигуларка Ванеса Мей – Памела, и балерината Кристине Сундт. Връзката на музиканта с 20-години по-възрастната Памела Мей беше широко коментирана и следена под лупа от медиите. Повечето близки на виртуоза бяха против обвързването му с нея и в крайна сметка солидната разлика в годините взе връх в отношенията им, заради което двамата решиха да се разделят.

След Памела Васко прекара няколко години с норвежката балерина Кристине, с която се запозна в Кралската опера в Лондон. Чаровната хореографка бе одобрена от близките на цигуларя и точно когато всички очакваха да си кажат заветното „Да“, Васко обяви, че са скъсали и сърцето му отново е свободно. Въпреки твърденията му, че българските жени са най-красивите, атрактивният цигулар споделя, че никога не е имал връзка с нашенка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *