Хилда Казасян: Татко е моят ангел хранител!

Хилда Казасян и Вили Казасян

  Хилда Казасян се завръща на малкия екран. След като в продължение на година се бе отдала изцяло на бизнеса си и музиката, дъщерята на Вили Казасян отново е жури в развлекателно шоу. Този път тя е част от екипа на Маги Халваджиян в новостартиращото предаване „Като две капки вода“.

Имах предложения да участвам в други формати за мен нищо не е на всяка цена. Още по-малко телевизията. Може да се каже, че ми липсва този синдром. Не смятам, че е редно да изневеряваш на екипа, с който работиш. Не, че бях изкушена. Лесно ми беше да откажа предложенията от други продуценти, защото много харесвам Маги. Такава съм и в музиката – от години работя с едни и същи хора. За мен лоялността е едно от най-важните качества обяснява певицата.

След „България търси талант“, където също бе жури, тя не спряла да се труди. Занимавала се с нощния си клуб, ресторантите, участията си. Грижила се, разбира се, и за 11-годишната си дъщеря. Момичето е плод на любовта на Хилда с бизнесмена Симеон Бучков, с когото от дълго време са разделени. За малката и помага майка й, както й бавачка,която е като част от семейството. „За мен 24 часа в деня не стигат за всичките ми ангажименти. Работя по 20 часа, но участието ми в предаването е повече удоволствие, отколкото задължение.

Затова не се притеснявам, че ще съм прекалено натоварена, аз съм много организирана и имам шанса да се занимавам с неща, които обичам, подреждам графика си така, че почти няма вечер през седмицата, която да не прекарвам с дъщеря ми. Слагам я да си легне и продължавам да работя. Ако трябва да благодаря на някого за подкрепата, това са майка ми и жената, която от около 10 години ми помага. Тя е като член на семейството ми, като втора баба на дъщеря ми“, споделя арменката.

За разлика от много други певици, Хилда няма амбициите да направи на всяка цена от детето си успешен музикален продукт. Смята, че е по-добре дьщеря й сама да избере по кой път да тръгне, отколкото да бъде насочвана професионално от близките си.

„Когато бях жури в „България търси талант“, много се ядосвах на родители, които не си даваха ясна сметка за качествата на наследниците си и ги изпращаха в предаването. Случвало ми се е в първите вечери след някой епизод да плача, ако сме изгонили деца. Затова за мен не е на всяка цена дъщеря ми да се занимава с изкуство. За щастие, вече се уверих, че тя има музикален слух“, разкрива джаз изпълнителката.

Тя смята проекта „Като две капки вода“ за изключително вълнуващ. Подобно на участниците и журито ще трябва да влиза в образи на сцената Хилда ще се превъплъти в чуждестранна звезда, но в която точно, пази в тайна.

„За мен задачата да пееш, танцуваш и изглеждаш като световна знаменитост никак не е лесна. Никога не съм искала да приличам на някого, не съм имитирала, така че тази нова роля ще е предизвикателство“, признава певицата.

За новия си професионален ангажимент тя говори с ентусиазъм, но за събитията в личния си живот е пестелива на думи. Идеята да се рови в миналите си връзки никак не й харесва. Затова е повече от изненадана, когато чува въпроса, дали е разбрала за сватбата на бившия си мъж Чочо Попйорданов.

„Не зная дали се е оженил. Ще се радвам, ако е така. Познавам жената, с която живее, и се надявам двамата да са много щастливи“, с искрена усмивка обяснява г-жа Казасян. И се опитва да отклони темата, за да не й се налага да отговаря дали и самата тя има мъж до себе си. Но понеже все пак я питаме и това, отвръща, че в момента е щастлива.

А за да не изглежда прекалено потайна, допълва, че обикновено се чувства по този начин, когато е влюбена в някого.

Не всички въпроси за миналото обаче са табу за Хилда. Тя видимо се наслаждава, когато заговаря за баща си – легендарния композитор и диригент Вили Казасян.

След смъртта му преди почти 5 години певицата бе съкрушена, но успя да се изправи на крака и да продължи неговото дело. Именно Вили Казасян по-стави началото на семейната традиция да журира телевизионни формати. След него Хилда пое щафетата с „България търси талант“, а сега и с „Като две капки вода“.

„Татко ми липсва много. Липсва ми начинът, по който ме караше да се чувствам спокойна. Често имам усещането, че той продължава да е около мен. Не смятам, че е случайност, че след като почина, започнаха да ми се случват хубави неща. Да, чувствам го като мой ангел хранител“, обяснява певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Хилда Казасян: Татко е моят ангел хранител!"

  1. rsacwgxy g   23.06.2020 at 13:09

    I’m not sure why but this blog is loading extremely slow for me.
    Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?

    I’ll check back later and see if the problem still exists.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *